Sportovní přenosy na Nova Sport 6 live – TV program, přehled sportů, jak naladit

Nova Sport 6 live je další novou sportovní stanicí na českém trhu. Zaměřuje se především na motorsport, nabízí přímé přenosy ze závodů MotoGP, ale i další zajímavý sportovní obsah. Podívejte se na podrobné informace o novém TV kanálu Nova Sport 6.

Nova Sport 6 na Telly

Nova Sport 6 live

Kromě kanálu Nova Sport 6 zahajuje 29. února 2024 vysílání také Nova Sport 6 live. I tato stanice je primárně zaměřená na motorismus, hlavním programem Nova Sport 6 jsou živé přenosy ze závodů MotoGP. Program doplňují MS superbiků a přenosy z evropských fotbalových lig.

Proč sledovat Nova Sport 6 živě

Nova Sport 6 živě přináší velkou porci atraktivního obsahu pro fanoušky špičkového motorsportu. Najdete na ní především závody MotoGP živě, ale i další zajímavé sportovní přenosy. Nechybí ani fotbal, Nova Sport 6 vysílá také zápasy předních evropských ligových soutěží.

NOVA SPORT 6
Kde sledovat internetová a satelitní televize
Příbuzné kanály Nova Sport 1, Nova Sport 2, Nova Sport 3, Nova Sport 4, Nova Sport 5
Sporty motorsport, fotbal, MMA, snooker
HD přenosy ANO
Internet / mobil ANO
Majitel Central European Media Enterprises (CME)
Web tn.nova.cz/sport

Jak naladit TV kanál Nova Sport 6

Naladit TV kanál Nova Sport 6 je možné pouze u vybraných operátorů placené digitální televize. Postupně zde budeme jejich seznam doplňovat, zatím se podmínkách s Novou domluvili pouze O2, Telly a nově i Vodafone.

Nova Sport 6 online

Zatímco Nova Sport 1 a Nova Sport 2 se dají naladit i přes Voyo, ostatní kanály skupiny Nova Sport v ní nejsou. Výjimkou je Slovensko, kde dočasně Nova Sport 5 i 6 do platformy Voyo zařadili.

Nova Sport 6 online zdarma

Nova Sport 6 online zdarma nevysílá, jedná se o placený televizní kanál. Nova Sport 6 zdarma tak nenaladíte na obyčejnou anténu, ani ji nenajdete na internetu. Pro sledování této stanice je potřeba mít balíček od některého z operátorů placené televize.

Přehled všech sportovních TV kanálů v ČR:

Nova Sport 6 program dnes a zítra

Jaký má Nova Sport 6 program dnes a zítra si můžete přečíst na oficiálních internetových stránkách TV Nova, kde je vždy aktuální televizní program na týden dopředu.

Dále najdete program Nova Sport 6 i na webu tvprogram.cz nebo na výsledkovém portálu LiveSport.

Jaké sporty vysílá Nova Sport 6 live

Na Nova Sport 6 live se dají sledovat přímé přenosy ze závodů MotoGP, závody MS superbiků a zápasy prestižních evropských fotbalových lig.

SLEDUJTE NOVA SPORT 6 ŽIVĚ
Motorsport MotoGP, WorldSBK
Fotbal Bundesliga, Ligue 1, Serie A, LaLiga
MMA UFC
Další sporty Snooker, extrémní sporty, házená

Nova Sport 6 MotoGP

Hlavním tahákem je na Nova Sport 6 MotoGP. Nový kanál skupiny Nova nabízí kompletní program závodů MotoGP, které se na něj přesouvají ze stanice Nova Sport 1.

WorldSBK na Nova Sport 6

Dalším zajímavým obsahem ze světa motorsportu je WorldSBK na Nova Sport 6. Tato stanice tak přináší i Mistrovství světa superbiků.

Bundesliga na Nova Sport 6

Bundesliga na Nova Sport 6 je vysílaná v konferenčním přenosu, kdy se vysílá střídavě z několika souběžně hraných zápasů. Tento model mohou diváci znát např. z vysílání stanice Canal+ Sport.

Ligue 1 na Nova Sport 6

Také francouzská nejvyšší soutěž je součástí programu Nova Sport 6. Ligue 1 na Nova Sport 6 lze sledovat v přímých přenosech i záznamech.

Nova Sport 6 Serie A

Další fotbalovou ligou, která se na Nova Sport 6 vysílá, je italská Serie A. Tato stanice z ní vysílá přímé přenosy a záznamy.

LaLiga na stanici Nova Sport 6

Také španělská LaLiga na stanici Nova Sport 6 má svoje místo, vysílají se zde záznamy z první i druhé španělské fotbalové ligy.

Nova Sport 6 UFC

Na Nova Sport 6 se stěhuje také MMA, živě se zde vysílají přenosy ze všech galavečerů organizace UFC.

Další sporty v programu Nova Sport 6

Další sporty v programu Nova Sport 6 jsou snooker, z jehož turnaj můžete sledovat live přenosy, dále pak různé extrémní sporty nebo házená.

Nova Sport 6 poskytovatelé v ČR

Novou stanici Nova Sport 6 mají v nabídce pouze vybraní poskytovatelé, jejichž přehled zde pravidelně aktualizujeme. Prvním operátorem, který kanál Nova Sport 6 zařazuje do svojí nabídky, je O2, dalším je Telly a nově ji přidal i Vodafone.

*cena v tabulce je uvedená za měsíc
POSKYTOVATELÉ NOVA SPORT 6
Poskytovatel Možnosti Aplikace Cena (od)
O2 TV Internet Android, iOS 399 Kč
Telly Internet, satelit Android, iOS 300 Kč
Vodafone Kabel, internet Android, iOS 300 Kč

O2 TV

Telekomunikační operátor O2 má v současné době nejlepší nabídku sportovních stanic v Česku. S výjimkou kanálů Sport 1 a Sport 2 nabízí téměř vše, po přechodu F1 na Nova Sport 5 má velkou většinu nejdůležitějších sportovních událostí v jediném balíčku.

  • Kabelová TV: Ne
  • Satelitní TV: Ne
  • Internetová TV: Ano, od 399 Kč/měsíc
  • Smart TV aplikace: Samsung, LG, Android/Google TV
  • Mobilní aplikace: Ano, pro Android i iOS
  • Web: o2.cz

Telly

Telly zařazením stanice Nova Sport 6 potvrdila, že v kategorii sportovních kanálů její nabídka patří k nejlepším. Nova Sport 6 je u ní součástí balíčků Velký a Sport online, resp. Sport, je v nabídce internetové i satelitní televize.

🔓 Nova Sport 6 na Telly

  • Kabelová TV: Ne
  • Satelitní TV: Ano, od 300 Kč/měsíc
  • Internetová TV: Ano, od 350 Kč/měsíc
  • Smart TV aplikace: Samsung, LG, Android/Google TV, Hisense, JVC, Toshiba, Sencor, Nexus, Strong
  • Mobilní aplikace: Ano, pro Android i iOS
  • Web: telly.cz

Vodafone TV

Od 30. 5. 2024 je Nova Sport 6 i v nabídce Vodafone TV, sledovat ji mohou klienti tohoto operátora, kteří mají balíček Sport nebo ALLinONE. Stanice je samozřejmě dostupná v kabelové i internetové televizi od Vodafonu.

  • Kabelová TV: Ano, od 300 Kč/měsíc
  • Satelitní TV: Ne
  • Internetová TV: Ano, od 300 Kč/měsíc
  • Smart TV aplikace: Samsung, LG, Android/Google TV
  • Web: vodafone.cz

Nova Sport 6 informace

Nová sportovní stanice Nova Sport 6 je již v pořádí šestým sportovním kanálem skupiny Nova. Vysílá nejen v České republice, ale i na Slovensku, naladit lze u vybraných operátorů.

Skupina Nova Sport nákupem práv na Formuli 1 znovu výrazně posílila svůj obsah a navíc získala práva i na americký fotbal, konkrétně na přenosy NFL. Spolu s NHL, NBA, předními fotbalovými ligami a dalšími sporty má nyní Nova mimořádně atraktivní nabídku.

VIDEO: Nova Sport 6 PROMO

Zdroje: mediaguru.cz, wikipedia.org. nova.cz, o2.cz