KSW 99 – program, dějiště, výsledky, kde sledovat live

Další galavečer organizace KSW se měl konat v Ostravě, na poslední chvíli se ale dějiště přesunulo do polského města Gliwice. Podívejte se na kompletní fight card a kde můžete KSW 99 sledovat v přímém přenosu.

KDE SLEDOVAT SPORT ONLINE
online tv hodnocení cena online sledovat
TV Tipsport ★★★ 5.0 7 dní zdarma od registrace ✅ Mobil, Apk LIVE
Chance TV ★★★ 5.0 7 dní zdarma od registrace ✅ Mobil, Apk LIVE
Voyo TV ★★★ 5.0 Poplatek 159 Kč/měsíc ✅ Mobil, Apk LIVE
18+ Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

KSW 99

Původně měla 99. galavečer KSW hostit Ostravar Aréna v Ostravě, pořadatelé ale krátce před konáním turnaje jeho dějiště přesunuli do Polska. Oficiálně kvůli tomu, že kraj byl postižený povodněmi, spekuluje se ale i o tom, že hlavním důvodem byl nízký prodej vstupenek.

Díky tomu, že původně se měl turnaj konat u nás, je fight card plná českých bojovníků. K nejzajímavějším jménům určitě patří Hanka Gelnarová, která je známá z televize a sociálních sítí a ještě nedávno působila v organizaci Clash of the Stars.

KSW 99 program

V programu KSW 99 jsou především MMA fighteři z Polska a Česka. Galavečer se koná v sobotu 19. října, přímý přenos na Nova Sport 2 začne v 18:45.

🥊 KSW 99
📅 Kdy 19. října
🌎 Kde PreZero Arena, Gliwice, Polsko 🇵🇱
🥊 Hlavní zápas Vojčák vs. Martínek
📺 TV přenos Nova Sport 2
▶️ Live stream Tipsport, Chance, Voyo, PPV
📈Kurzy hl. zápasu 1.5545.002.29

Hlavním zápasem večera bude souboj mezi naším Michalem Martínkem a Slovákem Štefanem Vojčákem, ve videu se můžete podívat na trailer k tomuto duelu.

VIDEO: Vojčák vs. Martínek trailer

KSW 99 karta

V tabulce se můžete podívat na kompletní fight card, celkem se uskuteční 9 zápasů. Původně byl na programu i souboj mezi Janem Širokým a Gino van Steenisem, kvůli zranění v oblasti žeber ale český bojovník musel zápas zrušit.

KSW 99 FIGHT CARD
Hlavní karta
Heavyweight 🇸🇰 Štefan Vojčák – Michal Martínek 🇨🇿 TKO
Welterweight 🇨🇿 Matúš Juráček – Kacper Koziorzębski 🇵🇱 Na body
Light heavyweight 🇵🇱 Maciej Różański – Vojtech Garba 🇨🇿 Na body
Catchweight 🇵🇱 Adam Niedźwiedź – Viktor Červinský 🇨🇿 Submise
Featherweight 🇵🇱 Wojciech Kazieczko – Josef Štummer 🇨🇿 Submise
Light heavyweight 🇨🇿 Vasil Ducár – Bartosz Kurek 🇵🇱 Na body
Bantamweight 🇨🇿 Hanka Gelnarová – Dominika Steczkowska 🇵🇱 Na body
Prelims
Catch weight 🇵🇱 Michał Sobiech – Karol Kutyla 🇵🇱 Na body
Bantamweight 🇵🇱 Tobiasz Le – Matěj Valoušek 🇨🇿 TKO

KSW 99 Gliwice výsledky

Výsledky 99. galavečera organizace KSW najdete ve výše uvedené tabulce, kde je budeme v průběhu večera aktualizovat.

Kde sledovat KSW 99 live

Možností, kde sledovat KSW 99 je celá řada, koukat na tento atraktivní galavečer můžete v televizi, na počítači, v mobilu nebo tabletu. Velkou výhodou je i to, že celý program lze sledovat i zdarma díky live streamům sázkových kanceláří.

Sledujte KSW 99

LIVE STREAM | PPV | VOYO | ŽIVĚ V TV 

Live stream zdarma na TV Tipsport

Pokud nemáte přístup k placeným TV službám, skvělou náhradou je internetová televize TV Tipsport. Na ní můžete celý galavečer KSW 99 sledovat živě a zdarma, stačí jen abyste byli u Tipsportu registrovaní. Pokud ještě nejste, určitě neváhejte – za registraci dostanete 300 Kč, za které si můžete vsadit.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Jak sledovat KSW na TV Tipsport

  1. Registrujte se u Tipsportu a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „BOJOVÉ SPORTY“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování MMA zápasů na TV Tipsport nezapomeňte využít vstupní bonus 300 Kč jen za registraci!

KSW 99 živě na TV Tipsport

Live stream zdarma na TV Chance

Další bezplatnouu možností, jak si galavečer KSW pustit, je TV Chance. Ta vysílá stejný program jako její sestřička od Tipsportu, shodná je i kurzová nabídka sázkové kanceláře Chance. V případě, že se u ní zaregistrujete, získáte odměnu 200 Kč.

SPUSTIT TV CHANCE ▷

Jak sledovat KSW 99 live na TV Chance

  1. Registrujte se u Chance a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „BOJOVÉ SPORTY“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování MMA na TV Chance nezapomeňte využít vstupní bonus 200 Kč jen za registraci!

Zelený stream banner

KSW online přes PPV

U galavečerů bojových sportů je běžné, že se k nim dá koupit přístup přes PPV neboli pay-per-view. Platí to i pro turnaje polské organizace KSW, k nimž si můžete zakoupit přístup na adrese kswtw.com. Cena je 11,99 euro, v přepočtu cca 300 Kč.

Zaplatit můžete kartou, případně přes Google Pay nebo Apple Pay. Live stream si můžete pustit na počítači, mobilu i tabletu, naopak Smart TV bohužel mezi podporovaná zařízení nepatří.

Vsaď si na MMA s Fortunou

KSW 99 živě na Voyo

Nejen na PC, mobilu a tabletu, ale i na televizní obrazovce můžete KSW 99 sledovat prostřednictvím streamovací platformy Voyo. Ta svým předplatitelům nabídne celý galavečer v přímém přenosu, v jejím programu jsou navíc i další atraktivní MMA zápasy, mimo jiné např. turnaje organizace RFA.

Voyo není vůbec drahé, měsíční předplatné vyjde jen na 159 Kč. Za tuto částku získáte přístup k obrovské knihovně plné filmů, seriálů, reality show a různých TV pořadů, ale také spoustu atraktivního sportu včetně přímých přenosů z hokejové NHL, basketbalové NBA, MMA, fotbal, basketbal, házenou a řadu dalších sportů.

NBA live na VOYO

KSW 99 live v televizi

99. galavečer organizace KSW se bude vysílat v přímém přenosu také v televizi. Nabídne ho stanice Nova Sport 2, přímý přenos začne v 18:45.

Kanál Nova Sport 2 najdete prakticky u všech operátorů placené digitální televize, ať už ji přijímáte přes kabel, internet nebo satelit. Ve své nabídce ji má O2 TV, Vodafone TV, Magenta TV, Telly, SledováníTV, Antik TV, Lepší TV a spousta dalších poskytovatelů.

Nechybí ani v programové nabídce Skylinku, kde si můžete Nova Sport 2 naladit jak přes satelit, tak i prostřednictvím internetu. Můžete u něj sledovat i řadu dalších sportovních stanic a nechybějí u něj ani prémiové kanály Canal+ Sport, Canal+ Sport 2 a Canal+ Action. V ceně Skylinku je navíc i bohatá videotéka plná filmů a seriálů.

Sportovní přenosy a videotéka na Skylink

Kurzy na KSW 99

Na všechny zápasy KSW si můžete i vsadit, kurzy na 99. galavečer naleznete u všech velkých českých sázkových kanceláří. Pokud vás láká si na některý ze zápasů vsadit, ale nechcete prohrát, máme pro vás tip.

Založte si účet u některé z níže vypsaných sázkovek a jen za samotnou registraci dostanete peníze. Za ty si pak můžete rovnout vsadit, ať už na KSW nebo jakoukoli jinou příležitost.

KSW S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: kswmma.com, nova.cz, kswtv.com, tipsport.cz, youtube.com, wikipedia.org

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)