Frankfurt – Plzeň live [26.9.] v TV, online, live stream, sestavy, kurzy

Těžký zápas čeká plzeňskou Viktorii v prvním kole Evropské ligy, jejím soupeřem je Eintracht Frankfurt, který tento pohár před dvěma roky vyhrál. Zápas se hraje ve čtvrtek 26. září od 21:00, sledovat v televizi se dá na stanici JOJ Šport, na internetu zdarma v aplikaci AMC Mikro.

AUDIO FRANKFURT – PLZEŇ ▷

Frankfurt – Plzeň

Jeden z nejtěžších soupeřů čeká Viktorii Plzeň v Evropské lize hned v prvním kole, Frankfurt má v posledních letech velmi silný tým. S Evropskou ligu má navíc bohaté zkušenosti, v sezoně 2021/22 ji dokonce celou vyhrál.

Plzeň se pokusí navázat na loňskou sezonu, která pro ni byla v pohárech mimořádně úspěšná. Viktoria v ní hrála Konferenční ligu a povedlo se jí i s předkoly vyhrát 11 zápasů v řadě. Měla tak výrazný podíl na posunu Česka v koeficientu UEFA do první desítky.

Kde sledovat Frankfurt vs. Plzeň

Žádná česká TV stanice tento zápas vysílat nemůže, sledovat se tak dá buď na slovenské JOJ Šport a nebo v aplikaci AMC Mikro, která je zdarma.

FRANKFURT – PLZEŇ
✅ Zápas: Eintracht Frankfurt – Viktoria Plzeň
📅 Kdy: 26. září ve 21:00
🏟️ Kde: Deutsche Bank Park, Frankfurt
📺 TV: JOJ Šport
▶️ Livestream: AMC Mikro
📊 Kurzy Tipsport
1.375.388.45
👉 Tip: Frankfurt

Proč nevysílá Frankfurt – Plzeň žádná česká TV stanice?

U zápasu Frankfurt – Plzeň došlo k nečekané situaci. Na Slovensku ho totiž zařadila do programu stanice JOJ Šport, což ve výsledku znamená, že u nás ho žádný TV kanál vysílat nebude.

Důvody jsou tyto: Nova Sport 5 má práva pouze na jeden zápas z každého kola a v tomto kole si vybrala Slavii. Další zápasy sice může vysílat Sport 1 a Sport 2, ty ale vysílají pro český i slovenský trh dohromady.

A protože JOJ Šport má na Slovensku exkluzivitu a Sport 1 a Sport 2 neumí zajistit, aby se jejich program vysílal po dobu přenosu pouze v Česku, nemohou tak zápas Plzeň – Frankfurt vysílat.

Frankfurt – Plzeň live stream

Je zde ale řešení, které sice není plnohodnotnou náhradou, umožní ale fanouškům utkání sledovat. Zápas Frankfurt – Plzeň se bude vysílat živě v aplikaci AMC Mikro. Ta funguje na počítačích, mobilních telefonech i tabletech, spustit se dá jak ve webovém prohlížeči, tak i v aplikaci pro Android nebo iOS.

Důležité je, že nejdříve se musíte na webu amcmikro.cz zaregistrovat. Vše je ale zcela zdarma, tato aplikace ani žádný placený obsah nenabízí. Najdete v ní různé pořady od TV kanálů skupiny AMC, jako jsou Sport 1, Sport 2, AMC, JimJam, Minimax, Spektrum Home, Paprika nebo Spektrum.

Kdo vysílá zápas Frankfurt – Plzeň v TV

I u nás v Česku půjde sledovat zápas Frankfurt Plzeň v TV, nicméně pouze na stanici JOJ Šport. Ta je ale oficiálně určená pouze pro slovenské televizní diváky a žádný český poskytovatel ji v nabídce nemá. Přesto není v praxi žádný problém se k ní dostat, jen je potřeba si za její příjem zaplatit.

Možností, jak v Česku naladit JOJ Šport je více, doporučit určitě můžeme např. slovenský balíček TV kanálů od Skylinku. Součástí objednávky je sice zadání slovenské adresy, nicméně tu můžete vyplnit jakoukoli chcete, nijak se to neověřuje.

Nejlevnějším řešením je základní balíček TV+. Ten stojí pouhé 3,99 eura a kromě JOJ Šport v něm najdete i řadu dalších slovenských programů, včetně STVR Šport, Markízy, Dajto, JOJ a mnoha dalších.

OBJEDNAT JOJ ŠPORT ▷

Alternativou je také streamovací služba JOJ play. Na ní je skvělé především to, že zcela zdarma na ní můžete i v Česku sledovat kanály skupiny JOJ, jako je JOJ, Plus, Wau nebo JOJ 24. Za příplatek si pak můžete naladit i další kanály včetně JOJ Šport a získáte přístup k videotéce plné filmů a seriálů.

Frankfurt vs. Plzeň online

Ze zápasu Frankfurt vs. Plzeň se bude dělat i textový online přenos, ten naleznete jako vždy na webu Onlajny.com. Komu stačí jen změny skóre, může se již tradičně spolehnout na oblíbený výsledkový portál Livesport.cz.

Frankfurt – Plzeň audio přenos

Ze zápasu Frankfurt – Plzeň by měl být dostupný také audio komentář. Ten bývá obvykle na internetové televizi TV Tipsport, na rozhlasové stanici Radiožurnál Sport a také na webu Livesport.cz. Informace o audio přenosu zde ještě budeme aktualizovat.

SPUSTIT AUDIO PŘENOS ▷

Frankfurt vs. Plzeň bilance

Oba týmy spolu ještě nikdy nehrály, půjde tak o jejich první vzájemný souboj. V něm bude jasným favoritem domácí tým, Plzeň může jedině překvapit.

Posledních 5 zápasů Eintracht Frankfurt

Frankfurt je po prvních 4 kolech německé Bundesligy na 4. místě s bilancí 3 výher a jedné prohry. Daří se zejména jeho egyptskému útočníku Marmoushovi, který už stihl dát 4 góly.

  • (Liga) Frankfurt – Mönchengladbach 2:0
  • (Liga) Wolfsburg – Frankfurt 1:2
  • (Liga) Frankfurt – Hoffenheim 3:1
  • (Liga) Dortmund – Frankfurt 2:0
  • (Pohár) Braunschweig – Frankfurt 1:4

Posledních 5 zápasů Viktoria Plzeň

Od Plzně se před startem Chance ligy čekalo 3. místo a přesně na této pozici nyní je. Ztráta na vedoucí duo Sparta – Slavia se sice prohlubuje, třetí příčku ale Plzeňští drží. V dobré formě je především záložník Pavel Šulc, který už dal 5 gólů.

  • (Liga) Slavia Praha – Plzeň 3:0
  • (Liga) Plzeň – Olomouc 2:1
  • (Liga) Liberec – Plzeň 1:1
  • (Evropská liga) Hearts – Plzeň 1:1
  • (Evropská liga) Plzeň – Hearts 1:0

VIDEO: Slavia – Plzeň 21. 9. 2024

Sestavy Eintracht Frankfurt vs. Viktoria Plzeň

Přibližně hodinu před začátkem zápasu Eintracht Frankfurt vs. Viktoria Plzeň najdete sestavy obou týmů na tomto místě.

Frankfurt – Plzeň vstupenky

Viktoria Plzeň na zápas ve Frankfurtu organizuje autobusový zájezd, vstupenky na fotbal i lístky na autobus byly k dostání přímo v plzeňské DOOSAN Areně.

Pokud jste si je nekoupili tam a chcete se na zápas vydat po vlastní ose, možnost tu stále je. Na zápas Frankfurt – Plzeň vstupenky prodává web Sports Events 365, kde ale cena lístků začíná na 4 345 Kč.

Frankfurt vs. Plzeň kurzy

Pokud věříte, že Plzeň si z Frankfurtu přiveze body, pak si  na zápas určitě nezapomeňte vsadit.  Na utkání vypsaly kurzy všechny české sázkovky a ty jednoznačně věří domácímu týmu. Např. u Chance je na výhru Frankfurtu kurz 1.37, na remízu 5.38 a na vítězství Plzně 8.57.

EVROPSKÁ LIGA S BONUSEM
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, skylink.sk, youtube.com, fcviktoria.cz, sportsevents365.cz, chance.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)