Sheffield – Sparta live v TV, online, live stream, sestavy, kurzy

Hokejová Liga mistrů pokračuje už 3. kolem, pražská Sparta se v něm vydá do britského Sheffieldu, s nímž si zahraje poprvé v historii. Zápas můžete sledovat živě na stanici Sport 2, zdarma přímý přenos vysílají TV Tipsport a TV Chance. 

SHEFFIELD – SPARTA ŽIVĚ ▷

Sheffield – Sparta

Zatímco v prvním kole Sparta podlehla Tappaře po nájezdech, ve druhém po obratu porazila Fehérvár. Ve třetím kole hraje s papírově slabším soupeřem, ten ale ukázal, že si dokáže poradit i se silnými týmy.

Hokejová Liga mistrů bude mít před startem extraligy na programu ještě jedno kolo, v něm si Sparta zahraje v neděli na ledě berlínských Eisbären. Všechny zápasy Sparty můžete sledovat v televizi nebo na internetových live streamech, které jsou zadarmo.

Kde sledovat Sheffield Steelers – HC Sparta Praha

Utkání mezi Sheffieldem a Spartou vysílá v televizi stanice Sport 2, live stream zdarma je možné sledovat u Tipsportu a Chance.

SHEFFIELD – SPARTA
✅ Zápas: Sheffield Steelers – HC Sparta Praha
📅 Kdy: 13. září ve 20:00
🏟️ Kde: Utilita Arena Sheffield
📺 TV: Sport 2
▶️ Livestream: Tipsport, Chance
📊 Kurzy Tipsport
5.324.971.48
👉 Tip: Sparta

Sheffield – Sparta live stream zdarma

Zápas 3. kola hokejové Ligy mistrů Sheffield – Sparta můžete sledovat zadarmo přes live streamy sázkových kanceláří. Vysílá ho TV Tipsport a TV Chance.

Sheffield – Sparta live na TV Tipsport

Internetová televize TV Tipsport je místem, kde můžete duel Sheffield – Sparta sledovat zdarma v přímém přenosu, aniž byste museli cokoliv platit. S Tipsportem navíc získáte přístup ke všem dalším zápasům hokejové Ligy mistrů, ale i Tipsport Extraligy, Maxa ligy nebo NHL.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Tipsport

  1. Registrujte se u Tipsportu a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Tipsport nezapomeňte využít vstupní bonus 300 Kč jen za registraci!

CHL live na TV Tipsport

Sheffield – Sparta živě na TV Chance

Kromě Tipsportu bude tento zápas vysílat také TV Chance. Pro ni platí to stejné jako pro Tipsport, i u ní tak můžete sledovat hokejové zápasy z nejsledovanějších lig, ale i mnoho dalších sportů. Samozřejmě i Chance rozdává peníze za registraci, v jejím případě činí odměna 200 Kč.

SPUSTIT TV CHANCE ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Chance

  1. Registrujte se u Chance a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Chance nezapomeňte využít vstupní bonus 200 Kč jen za registraci!

Zelený stream banner

 

Kdo vysílá Sheffield – Sparta v TV

Práva na vysílání Ligy mistrů v hokeji zůstala i letos společnosti AMC, ta rozděluje přenosy mezi programy Sport 1 a Sport 2. Zápas Sheffield – Sparta v TV bude tentokrát na kanálu Sport 2, na němž po jeho skončení můžete vidět záznam zápasu Eisbären Berlín – Pardubice.

Operátorů, kteří nabízejí stanice Sport 1 a Sport 2 je na trhu mnoho, jedním z nich je Skylink, který provozuje satelitní a internetovou televizi. Velkým plusem tohoto operátora jsou oba kanály Canal+ Sport, kde se vysílá fotbalová Premier League a tenisové WTA turnaje.

Sledujte hokejovou ligu mistrů live v TV

Kde sledovat Sheffield – Sparta online

Pokud zápas nepotřebujete vidět a stačí vám jen textový popis toho, co se na stadionu děje, můžete utkání Sheffield – Sparta online sledovat na webu Onlajny.com. A pokud vám stačí jen změny skóre, jako vždy dobře poslouží výsledkový portál Livesport.cz.

Sheffield Steelers vs. HC Sparta Praha bilance

Sheffield Steelers zatím se Spartou ještě nikdy nehráli, tento zápas tak bude jejich premiérovým duelem. Jasným favoritem je sice Sparta, Sheffield ale v minulém kole ve Švédsku ukázal, že dokáže porazit i velmi silné týmy.

Posledních 5 zápasů Sheffield Steelers

Sheffield v přípravě na novou sezonu hrál pouze s britskými týmy, 3 ze 4 zápasů vyhrál. V Lize mistrů překvapil ve 2. kole, kdy nečekaně vyhrál na ledě švédského Växjö.

  • (Liga mistrů) Växjö – Sheffield 2:3 po prodloužení
  • (Liga mistrů) Fribourg – Sheffield 4:3
  • (Přátelský) Sheffield – Cardiff 7:2
  • (Přátelský) Cardiff – Sheffield 2:5
  • (Přátelský) Sheffield – Nottingham 5:1

Posledních 5 zápasů HC Sparta Praha

Sparta 4 z posledních 5 zápasů vyhrála, jedinou ztrátu bodů ji přinesl zápas s Tapparou, které podlehla po prodloužení.

  • (Liga mistrů) Sparta – Fehérvár 5:2
  • (Liga mistrů) Sparta – Tappara 1:2 po prodl.
  • (Přátelský) Wolfsburg – Sparta 3:6
  • (Přátelský) Sparta – České Budějovice 3:0
  • (Přátelský) Sparta – Mountfield HK 1:0

VIDEO: Växjö – Sheffield 7. 9. 2024

Sestavy Sheffield Steelers vs. HC Sparta Praha

Sheffield Steelers: Greenfield (De Filippo) – Cormier, Saucerman, Huttula, Difley, Guimond, Tansey – Balmas, Watling, Leavens – Juusola, Dowd, Vallerand – Ciampini, Simpson, Janatuinen – Shurda, Miceli, Whistle, Tremblay.

HC Sparta Praha: Kovář (Kořenář) – Moravčík, Kemiläinen, Krejčík, Mikliš, Mašín, Irving, Tůma – Kousal, Horák, Chlapík – Hyka, Najman, Řepík – Forman, Vitouch, Salomäki – Hrabík K., Lajunen, Hrabík O.

Vstupenky na zápas Sheffield – Sparta

Na některé venkovní zápasy v Lize mistrů pořádá hokejová Sparta výjezdy, utkání s Sheffieldem se to ale netýká. Obvykle jsou jinak vstupenky na jednotlivé zápasy k dostání na portálu Sports Events 365, i na něm jsou už ale vyprodané.

Sheffield vs. Sparta kurzy

Na hokejovou Ligu mistrů se dá i sázet, tipnout si tak můžete i na výsledek zápasu Sheffield vs. Sparta. Bookmakeři považují za jasného favorita Spartu, na kterou je např. u Chance kurz 1.48. Na remízu si lze vsadit v kurzu 4.97 a na vítězství týmu Sheffield Steelers je kurz 5.32.

U všech sázkových kanceláří se dá vsadit i bez rizika, stačí se jen zaregistrovat a odměna je vaše. Za získaný vstupní bonus si pak můžete rovnou vsadit, ať už na Spartu nebo jakýkoli jiný zápas.

HOKEJOVÁ LM S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, youtube.com, hcsparta.cz, sportsevents365.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)