RFA 18 Žilina – program, fight card, výsledky, kde sledovat

V sobotu 19. října se uskuteční 18. galavečer slovenské bojové organizace RFA, tentokrát jej bude hostit Žilina. Sledovat ho v přímém přenosu můžete na Voyo, v článku najdete kompletní fight card a další zajímavosti o turnaji.

SLEDOVAT RFA 18 ŽIVĚ ▷

RFA 18 Žilina

Další galavečer oblíbené organizace RFA se uskuteční na Slovensku, jeho dějištěm bude hokejový stadion v Žilině. Na RFA 18 se kromě slovenských bojovníků představí i řada českých fighterů v čele s Václavem Sivákem.

Na Slovensku se bude konat i další turnaj, RFA 19 je naplánovaný na 16. listopadu do Košic. Sledovat sportovní přenosy ze všech galavečerů RFA u nás můžete živě na platformě Voyo.

RFA 18 program

Program galavečera RFA 18 zahrnuje celkem 13 zápasů, zlatý hřebem večera bude duel Václava Siváka s László Farkasem. Celkem se představí hned 9 českých bojovníků, kromě Slováků pak bude mít svoje zastoupení i Maďarsko, Moldavsko, Brazílie, Kolumbie nebo Srbsko.

Jako již tradičně se bude jeden duel vysílat i zdarma jako tzv. free prelims. Na YouTube tak bude možné sledovat souboj mezi slovenskými fightery Máriem Brezovským a Erikem Nagym.

VIDEO: Sivák vs. Farkaš

RFA 18 fight card

V tabulce se můžete podívat na kompletní fight card 18. galavečera slovenské organizace RFA. Začátek programu bude v 19:00.

RFA 18 FIGHT CARD
RFA Featherweight championship
Featherweight 🇨🇿 Václav Sivák – László Farkas 🇭🇺 TKO
Hlavní karta
Catchweight 🇸🇰 Sebastian Fapšo – Papa Constantin 🇲🇩 TKO
Bantamweight 🇨🇿 David Martiník – Dávid Šajben 🇸🇰 Submise
Catchweight 🇧🇷 Joilton Lutterbach – Mauricio Otalora 🇨🇴 TKO
Catchweight 🇸🇰 Gábor Boráros – Adam Jakubík 🇨🇿 TKO
Realfight 🇸🇰 Radovan Kulla – Matěj Hudák 🇨🇿 TKO
Realfight 🇸🇰 Tomáš Pittner – Botond Petrényi 🇭🇺 Na body
Prelims
Bantamweight 🇸🇰 Michal Kopas – Arben Alimi 🇨🇿 TKO
Realfight 🇸🇰 Erik Tóth – Pavel Lamacký 🇨🇿 TKO
Welterweight 🇸🇰 Lukáš Eliáš – Martin Prázdný 🇨🇿 Submise
Featherweight 🇷🇸 Marek Medovarski – Martin Koky 🇸🇰 TKO
Realfight 🇨🇿 Dominik Prchal – Petr Stříž 🇨🇿 Na body
Free prelims
Lightweight 🇸🇰 Mário Brezovský – Erik Nagy 🇸🇰 Na body

RFA 18 výsledky

Výsledky RFA 18 najdete po jeho skončení aktualizované ve výše uvedené tabulce. V průběhu večera je můžete sledovat také na známém portálu Livesport.cz, který přináší aktuální výsledky i z dalších MMA turnajů, jako je KSW, UFC nebo Bellator.

Kde sledovat RFA 18 live

Možností, kde sledovat RFA 18 live, je hned několik. Žádná z nich ale bohužel není bezplatná, ve všech třech případech se jedná o služby, které je potřeba si předplatit.

RFA 18 živě na Voyo

Asi nejsnadnějším způsobem, jak si v Česku pustit galavečer RFA 18, je live přenos na streamovací službě Voyo. Ta stojí 159 Kč na měsíc a za tuto částku získáte nejen přístup k RFA, ale budete moci sledovat i KSW, zápasy NHL, NBA a mnoho dalších atraktivních sportovních událostí.

Voyo nabízí spoustu sportovních přenosů a samozřejmě funguje jako klasická videotéka plná filmů, seriálů, reality show a různých TV pořadů. Její součástí jsou i streamy televizních kanálů skupiny Nova, včetně stanic Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

NBA live na VOYO

RFA 18 v televizi na Dajto

Galavečer RFA 18 se dá sledovat i na televizní stanici Dajto, tu ale žádný český operátor ve své nabídce nemá. Není ale žádný problém objednat si u nás televizní balíček určený pro slovenský trh. Skvělou volbou je např. Skylink.sk, kde nejlevnější balíček s TV Dajto stojí pouhých 3,99 euro za měsíc.

Za cca 100 Kč získáte nejen Dajto, ale také sportovní kanály STVR Šport a JOJ Šport a několik dalších slovenských programů včetně Markízy, TV Doma nebo JOJ. V objednávce je potřeba vyplnit slovenskou adresu, napsat tam ale můžete jakoukoli, co najdete na internetu.

OBJEDNAT TV DAJTO ▷

RFA 18 live stream na PPV

Poslední variantou, jak vidět live stream z RFA 18, je zaplatit si za PPV. To najdete na stránce realsport.tv.

Vstupenky na RFA 18 Žilina

Vstupenky na RFA 18 se dají koupit online na webu predpredaj.sk, jejich cena začíná na 17,90 euro.

VIDEO: Největší galavečer MMA v Žilině

Kurzy na RFA 18

Kurzy na RFA 18 vypsal např. Tipsport nebo Chance. Vsadit jste si mohli např. na Václava Siváka, na kterého byl kurz 1.11, na jeho soupeře 5.55 a na remízu 20.00. Kromě RFA 18 si můžete vsadit i na jiné MMA zápasy, které se tento týden konají, mimo jiné na KSW, UFC nebo PFL.

MMA S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

RFA 18 Žilina aktuálně

Další informace, aktuality, zajímavosti a videa najdete na oficiálních webových stránkách organizace RFA a jejích sociálních sítích:

Zdroje: rfa.live, tapology.com, livesport.cz, youtube.com, voyo.cz, markiza.sk, skylink.sk, predpredaj.sk

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)