Pardubice – Pelicans Lahti [9.10.] live v TV, online, live stream, sestavy, kurzy

Po prohře v derby s Hradcem Králové čeká Dynamo další zápas v Lize mistrů. Utkání Pardubice – Pelicans Lahti se hraje ve středu 9. října od 17:00, sledovat ho můžete v televizi na Sport 2 nebo zdarma na TV Tipsport.

PARDUBICE – PELICANS ŽIVĚ ▷

Pardubice – Pelicans

Pardubice nejsou úplně v ideálním rozpoložení, v neděli prohrály zápas na ledě svého úhlavního rivala z Hradce Králové. Za očekáváním je zatím i Roman Červenka, který dal v 9 extraligových zápasech pouze jednu branku.

Nyní Dynamo v hokejové Lize mistrů čeká finský tým Pelicans Lahti. V něm hrají i 4 čeští hráči – obránci Libor Zábranský a Michal Jordán a útočníci Adam Bareš a Luboš Horký. Pokud chtějí Pardubice v LM postoupit do play off, měly by v tomto zápase bodovat.

Kde sledovat HC Dynamo Pardubice – Pelicans Lahti

Zápas 5. kola Ligy mistrů HC Dynamo Pardubice – Pelicans Lahti můžete sledovat zdarma na TV Tipsport a TV Chance, v televizi utkání vysílá stanice Sport 2.

PARDUBICE – PELICANS
✅ Zápas: Dynamo Pardubice – Pelicans Lahti
📅 Kdy: 9. října v 17:00
🏟️ Kde: Enteria Aréna, Pardubice
📺 TV: Sport 2
▶️ Livestream: Tipsport, Chance
📊 Kurzy Tipsport
1.494.924.89
👉 Tip: Pardubice

Pardubice – Pelicans live stream

Souboj mezi Dynamem Pardubice a finskými Pelicans Lahti vysílají živě internetové televize sázkových kanceláří Tipsport a Chance. Všechny live streamy, které se na nich vysílají, se dají sledovat na počítači, mobilu i tabletu a všechny jsou zadarmo.

Pardubice – Pelicans živě na TV Tipsport

Zcela zdarma můžete zápas Pardubice – Pelicans Lahti sledovat na internetové TV Tipsport. Pokud se u ní zaregistrujete, neuteče vám ani jediný zápas Dynama, vysílají se zde nejen všechny české zápasy v hokejové Lize mistrů, ale i všechny duely Tipsport Extraligy.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Tipsport

  1. Registrujte se u Tipsportu a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Tipsport nezapomeňte využít vstupní bonus 300 Kč jen za registraci!

CHL live na TV Tipsport

Pardubice – Lahti live na TV Chance

Sledovat duel mezi Pardubicemi a finskými Pelicans Lahti můžete zdarma také na TV Chance. Ta nabízí stejný obsah jako sesterská televize od Tipsportu, takže i u ní najdete nejlepší hokejové soutěže z celého světa.

SPUSTIT TV CHANCE ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Chance

  1. Registrujte se u Chance a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Chance nezapomeňte využít vstupní bonus 200 Kč jen za registraci!

Zelený stream banner CZ

 

Kdo vysílá Pardubice – Pelicans v TV

Pokud se ptáte, kdo vysílá zápas Pardubice – Pelicans v TV, odpověď je stejná jako u dalších dvou zápasů českých týmů v 5. kole LM. Utkání můžete sledovat na stanici Sport 2, která je spolu s programem Sport 1 vysílatelem hokejové Champions League v Česku.

Kanály Sport 1 a Sport 2 naleznete v programových nabídkách většiny velkých poskytovatelů kabelové, internetové a satelitní televize. Jedním z nich je Skylink, který nabízí placenou TV přes internet i satelit a jako jediný na trhu má exkluzivní stanici Canal+Sport 2 s přenosy turnajů WTA.

Sledujte hokejovou ligu mistrů live v TV

Dynamo Pardubice vs. Pelicans Lahti online

Utkání Dyhamo Pardubice vs. Pelicans Lahti se dá sledovat online také prostřednictvím textového kementáře, který bude jako vždy na webu Onlajny.com. Pro ty, kterým stačí jen informace o změnách skóre, je tu i výsledkový portál Livesport.cz

Pardubice – Pelicans bilance

Pardubice ještě s Pelicans Lahti nikdy nehrály, půjde tak o premiérový souboj. Dynamo do něj půjde v roli favorita a určitě si bude chtít spravit chuť po neúspěchu v sousedním Hradci Králové.

Posledních 5 zápasů HC Dynamo Pardubice

Pardubice jsou zatím v Tipsport Extralize trochu za očekáváním, z posledních 5 zápasů 3x prohrály. V tabulce se nicméně drží na slušném 2. místě, na vedoucí Litvínov ztrácejí 5 bodů. V Lize mistrů ale potřebují nutně vyhrát, v případě prohry by se jim postup do osmifinále značně vzdálil.

  • (Liga) Hradec Králové – Pardubice 2:1 PP
  • (Liga) Pardubice – Litvínov 3:1
  • (Liga) Kometa Brno – Pardubice 3:2 PP
  • (Liga) Pardubice – Sparta Praha 0:4
  • (Liga) Vítkovice – Pardubice 3:4

Posledních 5 zápasů Pelicans Lahti

Pelicans měli mimořádně špatný vstup do nové sezony, v období mezi 15. – 27. září prohráli 5 zápasů v řadě. Nyní jsou ale na vítězné vlně, když se jim podařilo 3x za sebou vyhrát. V tabulce finské ligy jsou ale až na 12. místě. V Lize mistrů jsou zatím na 16. místě, což je poslední příčka, která zajišťuje postup do play off.

  • (Liga) Jukurit – Pelicans 1:4
  • (Liga) Pelicans – Tappara 3:2
  • (Liga) IFK Helsinki – Pelicans 2:5
  • (Liga) Pelicans – Ilves 3:4
  • (Liga) Sport – Pelicans 3:1

VIDEO: Jukurit – Pelicans 5. 10. 2024

Sestavy HC Dynamo Pardubice vs. Pelicans Lahti

HC Dynamo Pardubice: Will (Vomáčka) – Musil, Hájek, Dvořák, Šustr, Vála, Houdek, Švec – Červenka (C), Paulovič, Radil – Smejkal, Kousal, Kaut – Lichtag, Zohorna (A), Herčík – Mandát, Poulíček (A), Vondráček.

Pelicans Lahti: Patrikainen (Lindbom) – Vukojevic, Nieminen, Jordán (A), Johannesen, Kalynuk, Zábranský, Bares, Riihinen – Kangasniemi, Väänänen, Horký – Bryggman (A), Carlsson, Poletín – Roine (C), Kumpulainen, Tukiainen – Virtanen, Hirvonen, Enlund.

Vstupenky na zápas Pardubice – Pelicans Lahti

Vstupenky na zápas Pardubice – Pelicans Lahti jsou stále k dispozici, zakoupit si je můžete v internetové aplikaci Enigoo na tomto odkazu. Cena lístků se pohybuje od 200 Kč za stání až po 550 Kč za nejlepší místa na sezení. Na stejném odkazu si můžete zarezervovat i parkovací místo, jeho cena je 100 Kč.

Kurzy na utkání Dynamo Pardubice – Pelicans Lahti

Kurzy na utkání Dynamo Pardubice – Pelicans Lahti hovoří jasně, domácí tým je v zápase favoritem. Např. bookmakeři sázkové kanceláře Chance vypsali na výhru Pardubic kurz 1.49, na remízu 4.92 a na výhru Lahti 4.89.

Na zápas se dá vsadit i tak, že nemusíte riskovat peníze. Pokud se totiž zaregistrujete u některé z níže uvedených sázkovek, získáte vstupní bonus a za něj si můžete vsadit zdarma a bez rizika. Ať už na utkání Pardubic s Pelicans Lahti nebo jakoukoli jinou příležitost.

HOKEJOVÁ LM S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, youtube.com, hcdynamo.cz, chance.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)