Ludogorec – Slavia live [25.9.] v TV, online, live stream, sestavy, kurzy

Po Spartě začíná hlavní fáze pohárů i Slavii, kterou v 1. kole Evropské ligy čeká venkovní zápas s týmem Ludogorec Razgrad. Utkání se hraje ve středu 25. září od 21:00 a sledovat ho můžete v přímém přenosu na stanici Nova Sport 5.

LUDOGOREC – SLAVIA ŽIVĚ ▷

Ludogorec – Slavia

Skupinová fáze Evropské ligy začíná a Slavia svůj první zápas odehraje v Bulharsku. Tam ji čeká aktuálně vedoucí tým domácí ligy Ludogorec Razgrad, který je ve velmi dobré formě.

Ludogorec dominuje bulharské lize neuvěřitelným způsobem, vyhrál ji už 13x v řadě. V evropských pohárech bylo zatím jeho největším úspěchem osmifinále Evropské ligy, kam se dostal v roce 2014.

Kde sledovat Ludogorec vs. Slavia

Zápas 1. kola Evropské ligy Ludogorec Razgrad vs. Slavia Praha můžete sledovat živě na programu Nova Sport 5.

LUDOGOREC – SLAVIA
✅ Zápas: Ludogorec Razgrad – Slavia Praha
📅 Kdy: 25. září ve 21:00
🏟️ Kde: Huvepharma Arena, Razgrad
📺 TV: Nova Sport 5
📊 Kurzy Tipsport
3.373.442.09
👉 Tip: Slavia

Ludogorec – Slavia live stream

Hlavní fáze Evropské ligy ani dalších pohárů se na live streamech sázkových kanceláří bohužel nevysílají. Jedinou možností je tak sledovat utkání v televizi, nebo se spokojit s audio přenosem či textovým komentářem.

Ludogorec Slavia v TV

Zápas 1. kola Evropské ligy Ludogorec Slavia v TV vysílá stanice Nova Sport 5. Ta má z každého kola Evropské a Konferenční ligy právo vybrat si jeden zápas, vzhledem k tomu, že má první volbu,  bude si pravděpodobně většinou vybírat utkání Slavie nebo Plzně.

SLEDOVAT SLAVII NA SKYLINKU ▷

Naladit si kanál Nova Sport 5 můžete u několika předních poskytovatelů placené TV, konkrétně se jedná o Vodafone TV, Magenta TV od T-Mobilu, O2 TV, Telly a Skylink. Posledně jmenovaný operátor nabízí TV kanály přes internet i satelit, v jeho nabídce jsou i stanice Sport 1, Sport 2 nebo Canal+ Sport 1 a 2.

Sportovní přenosy na Skylink

Ludogorec vs. Slavia online

Pokud nemáte možnost sledovat zápas v televizi, alternativou pro vás může být alespoň textový online přenos.

Podrobné informace o průběhu utkání Ludogorec vs. Slavia lze sledovat na portálu Onlajny.com, pokud vám stačí jen změny skóre a statistiky, dobře poslouží i výsledkový web Livesport.cz.

Ludogorec – Slavia audio přenos

Ze zápasů evropských pohárů, kde hrají české týmy, se často vysílají i audio přenosy, které se dají poslouchat např. na stanici Radiožurnál Sport. Obvykle je vysílá také internetová televize TV Tipsport, uvidíme, zda audio komentář nabídne i ze zápasu Slavie.

Ludogorec vs. Slavia bilance

Oba týmy se spolu v minulosti střetly pouze jednou, jejich vzájemný zápas se odehrál 23. června 2016. Tehdy šlo jen o přátelské utkání na neutrálním hřišti, Slavia v něm prohrála 1:2.

Kvalitativně je síla obou týmů podobná, o něco lepší kádr má ale Slavia, která by si z Bulharska minimálně bod odvézt měla. Při současné formě bulharského týmu to ale nebude nic lehkého.

Posledních 5 zápasů Ludogorec Razgrad

Ludogorec z posledních 8 zápasů 7x vyhrál, bulharskou ligu vede s 22 body o skóre před druhým Levski. Na něj má navíc zápas k dobru.

  • (Liga) Ludogorec – Lok. Sofia 2:0
  • (Liga) Slavia Sofia – Ludogorec 0:1
  • (Liga) Krumovgrad – Ludogorec 0:3
  • (Liga) Ludogorec – Černo More 0:0
  • (Evropská liga) Petrocub – Ludogorec 1:2

Posledních 5 zápasů Slavia Praha

Také Slavia je ve skvělé formě, v Chance lize vyhrála 7 zápasů v řadě a v tabulce je s 22 body na prvním místě před Spartou díky lepšímu skóre.

  • (Liga) Slavia – Plzeň 3:0
  • (Liga) Mladá Boleslav – Slavia 0:2
  • (Liga) Slavia – Pardubice 2:0
  • (Liga mistrů) Slavia – Lille 2:1
  • (Liga mistrů) Lille – Slavia 2:0

VIDEO: Slavia – Plzeň 21. 9. 2024

Sestavy Ludogorec vs SK Slavia Praha

Necelou hodinu před začátkem zápasu Ludogorec vs. Slavia zde najdete zahajovací sestavy obou týmů.

Ludogorec – Slavia vstupenky

Vstupenky na zápas Ludogorec – Slavia se daly koupit v mobilní aplikaci Slavia a na webu Ticketportal, jejich prodej byl ukončen v neděli 22. září. Letecký zájezd do Bulharska byl ale nakonec pro nedostatečný zájem zrušen.

Lístky jsou ale stále k dostání, koupit si je můžete na portálu Sports Events 365, jejich cena začíná na 1 396 Kč. Na stejném webu seženete i vstupenky na zápasy Ligy mistrů nebo Konferenční ligy, ale i na hokejovou NHL, tenisové grandslamy nebo závody Formule 1.

VSTUPENKY NA ZÁPAS ▷

Ludogorec vs. Slavia kurzy

Pokud si chcete na zápas Ludogorec vs. Slavia vsadit, kurzy na něj najdete u všech českých sázkových kanceláří. Ty se shodují na tom, že mírným favoritem by měla být pražská Slavia. Např. u Betana je na vítězství týmu Ludogorec Razgrad kurz 3.40, na remízu 3.60 a na výhru Slavie 2.10.

Na tento zápas si můžete vsadit zdarma a bez rizika. Zaregistrujte se u některé z níže uvedených sázkovek a dostanete vstupní bonus, ze který si můžete vsadit na libovolné utkání. Třeba právě na výhru Slavie.

EVROPSKÁ LIGA S BONUSEM
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, youtube.com, slavia.cz, sportsevents.365.cz, betano.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)