Lausanne – Třinec live v TV, online, live stream, sestavy, kurzy

Do nového ročníku Ligy mistrů vstoupil také Třinec, který se v 1. kole utkal venku se švýcarským HC Lausanne. Zápas se rozhodl až v nastaveném čase, Třinec si ze Švýcarska odváží dva body za výhru 2:1 po prodloužení.

Lausanne – Třinec 1:2 po prodloužení

Prvním soupeřem Třince v letošním ročníku hokejové Ligy mistrů bylo HC Lausanne, které se letos ve švýcarské lize dostalo do finále, kde podlehlo Curychu. Za Lausanne hraje např. obránce David Sklenička nebo útočník Ahti Oksanen, který patřil k nejlepším hráčům Mountfieldu HK.

První branka zápasu padla až ve 40. minutě, kdy domácí poslal do vedení Théo Rochette. Ve 42. minutě ale Třinec zásluhou Libora Hudáčka vyrovnal.

Další gól už nepadl a tak šel zápas do prodloužení. To trvalo jen 44 sekund, než zápas rozhodl šťastnou tečí Daniel Kurovský. Třinec tak zapisuje do tabulky Ligy mistrů první 2 body.

Sledovat sportovní přenosy z hokejové Ligy mistrů můžete i letos, všechny zápasy českých týmů budou jak v televizi, tak i na live streamech sázkových kanceláří. To platí i pro Tipsport Extraligu, která začne 17. září.

Kde sledovat HC Lausanne – HC Oceláři Třinec

Zápas se vysílal v televizi na stanici Sport 2, mohli jste ho ale sledovat i zdarma na TV Tipsport nebo TV Chance.

LAUSANNE – TŘINEC
✅ Zápas: HC Lausanne – HC Oceláři Třinec
📅 Kdy: 6. září v 18:00
🏟️ Kde: Vaudoise Arena, Lausanne
📺 TV: Sport 2
▶️ Livestream: Tipsport, Chance
📊 Kurzy Tipsport
1.944.113.31
👉 Tip: Lausanne

Lausanne – Třinec live stream

Zápas 1. kola Ligy mistrů Lausanne – Třinec šlo sledovat zadarmo, vysílal se totiž na live streamech některých českých sázkových kanceláří. Stačila vám tak pouze registrace.

Lausanne – Třinec živě na TV Tipsport

První zápas Třince v letošním ročníku hokejové Ligy mistrů vysílala zdarma TV Tipsport. Pokud k ní ještě nemáte přístup, určitě o něm popřemýšlejte – bude totiž vysílat nejen všechny zápasy Třince v LM, ale i kompletní program Tipsport extraligy, Maxa ligy a live přenosy z NHL.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Tipsport

  1. Registrujte se u Tipsportu a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Tipsport nezapomeňte využít vstupní bonus 300 Kč jen za registraci!

CHL live na TV Tipsport

Lausanne – Třinec live na TV Chance

Alternativou k Tipsportu je internetová televize sázkové kanceláře Chance. Vysílá se na ní stejný program jako u Tipsportu, takže i na TV Chance najdete bohatý hokejový, tenisový i fotbalový program + mnoho dalších oblíbených sportů.

SPUSTIT TV CHANCE ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Chance

  1. Registrujte se u Chance a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte závod a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Chance nezapomeňte využít vstupní bonus 200 Kč jen za registraci!

Zelený stream banner

Kdo vysílá Lausanne – Třinec v TV

Utkání hokejové Ligy mistrů HC Lausanne – HC Oceláři Třinec se vysílalo i v televizi, přímý přenos jste mohli sledovat na stanici Sport 2. Tu naladíte u většiny velkých operátorů kabelové, satelitní a internetové televize, stále ale chybí u O2 TV.

Nechybí ale u Telly, kde jsou programy Sport 1 a Sport 2 součástí několika balíčků. Je mezi nimi i samostatný sportovní balíček, který v internetové TV obsahuje 20 sportovních kanálů a stojí 350 Kč měsíčně. Přes satelit je v něm 18 sportovních stanic a cena je 300 Kč/měsíc.

Sledujte hokejovou ligu mistrů live v TV

Kde sledovat Lausanne – Třinec online

Pro ty, kteří nepotřebují zápas vidět na vlastní oči a stačí jim si jen číst o jeho průběhu, je jako vždy k dispozici textový přenos na webu Onlajny.com. Využít můžete také výsledkový portál Livesport.cz, který ihned informuje o každé změně skóre a přináší statistiky.

Lausanne vs. Třinec bilance

Šlo o třetí vzájemný zápas těchto týmů, jejich bilance je zatím vyrovnaná. Třinec se s Lausanne utkal 2x v roce 2019, domácí zápas tehdy vyhrál 2:1 po prodloužení, švýcarský tým pak doma zvítězil 5:3. V tomto zápase byli mírným favoritem domácí hokejisté.

Posledních 5 zápasů HC Lausanne

Hokejisté HC Lausanne si v přípravě zahráli s týmy z několika zemí, střetl se s nimi i Liberec. Naposledy prohráli s finským Lukko Rauma, teď už je ale čekal ostrý zápas.

  • (Přátelský) Lausanne – Lukko 2:5
  • (Přátelský) Lausanne – Liberec 5:6 po prodl.
  • (Přátelský) Fribourg – Lausanne 1:2
  • (Liga) Curych – Lausanne 2:0
  • (Liga) Lausanne – Curych 5:3

Posledních 5 zápasů HC Oceláři Třinec

Třinečtí Oceláři sehráli v přípravě celkem 4  zápasy. S výjimkou toho posledního, kde podlehli Vítkovicím, ostatní zápasy vyhráli.

  • (Přátelský) Vítkovice – Třinec 5:1
  • (Přátelský) Třinec – Banská Bystrica 5:2
  • (Přátelský) Třinec – Slovan Bratislava 8:4
  • (Přátelský) Frýdek-Místek – Třinec 2:4
  • (Liga) Pardubice – Třinec 1:2 po prodl.

VIDEO: První trénink Třince v nové sezoně

Sestavy HC Lausanne vs. HC Oceláři Třinec

HC Lausanne: Pasche (Keller) – Bayreuther, Glauser, Frick, Heldner, Marti, Sklenička, Genazzi, Fiedler – Oksanen, Suomela, Riat – Raffl, Jüger, Bozon – Holdener, Kuokkanen, Pajuniemi – Fuchs, Rochette, Hügli

HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Smith, Adámek, Nedomlel, Kundrátek, Marinčin, Mrtka, Jank – Daňo, Sikora, Hudáček – Roman, Vrána, Kurovský – Teplý, Addamo, Walega – Dravecký, Čacho, Hrehorčák

Vstupenky na zápas Lausanne – Třinec

Na zápas do Lausanne letělo spolu s hokejisty a realizačním týmem Třince přibližně 100 věrných fanoušků. Letadlo bylo sice vyprodané, pokud jste si ale chtěli koupit vstupenky na stadion, stále byly k dispozici na webu Sports Events 365.

Cena vstupenky začínala na 1 860 Kč na stání a 2 747 Kč na sezení. Na stejném webu seženete i lístky na další zápasy hokejové Ligy mistrů, ale i kanadsko-americké NHL.

Lausanne vs. Třinec kurzy

Na zápas 1. kola hokejové Ligy mistrů Lausanne vs. Třinec kurzy vypsaly všechny české sázkové kanceláře. Jejich bookmakeři mírně favorizovali švýcarský tým, např. u Chance byla na výhru HC Lausanne kurz 1.94, na remízu 4.11 a na vítězství týmu HC Oceláři Třinec 3.31.

Založte si účet u některé z níže uvedených sázkovek a získejte peníze zdarma. Registrace nic nestojí, získáte odměnu, za kterou si hned můžete vsadit bez rizika a navíc budete mít přístup k nekonečnému množství přímých sportovních přenosů z celého světa.

HOKEJOVÁ LM S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, hcocelari.cz, youtube.com, sportsevents365.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)