PSG – BVB v TV, online, live stream, statistiky, sestavy

V úterý 7. května nás čeká odveta semifinále Ligy mistrů PSG – BVB. Podívejte se, kde můžete tento zápas sledovat v přímém přenosu v televizi nebo online, jaká je aktuální forma obou týmů, sestavy, kurzy na zápas a další zajímavosti.

PSG – BVB AUDIO PŘENOS ▷

PSG – BVB

V Bundeslize se sice Dortmundu tolik nedaří, v Lize mistrů je ale blízko obrovského úspěchu. První semifinále PSG – BVB skončilo výhrou Borussie, která tak živí naději na postup do finále.

Oproti tomu PSG francouzskou Ligue One vede s velkým náskokem, vynikající výkony podává zejména Kylian Mbappé, který v ní dal už 26 gólů. Sledujte Ligu mistrů live, všechny zápasy lze sledovat přes internet, satelit nebo kabel.

Paris Saint-Germain – Borussia Dortmund

PSG – Dortmund kde sledovat

S námi vám přímé přenosy fotbalové Ligy mistrů UEFA neutečou! Zápasy milionářské soutěže můžete sledovat i na kanálech Nova Sport 3, Nova Sport 4 a Premier Sport 1.

 PSG – BVB
Zápas: Paris Saint-Germain vs. Borussia Dortmund
Kdy: 7. května 2024 ve 21:00
Kde: Parc des Princes, Paříž
TV: Premier Sport 2
Live: O2 TV, Vodafone TV, Magenta TV, Telly
Tip: PSG

Paris Saint Germain – Dortmund v TV

Odvetný zápas semifinále Ligy mistrů Paris Saint Germain – Dortmund v TV můžete sledovat na stanici Premier Sport 2, která se dá naladit u předních poskytovatelů placené kabelové, internetové a satelitní televize.

V nabídce ji má např. O2 TV, Vodafone TV, Magenta TV nebo Telly. U posledně jmenovaného operátora najdete Premier Sport 2 i v rámci samostatného balíčku pouze se sportovními kanály.

PSG – BVB NA TELLY  ▷

PSG vs BVB audio přenos

Pokud vám z nějakého důvodu postačuje audio komentář PSG – BVB, máme pro vás 2 možnosti. Buďto se registrujete u Tipsport a můžete ho poslouchat zde nebo si můžete pustit audio přenos na webu livesport.cz. Obojí je zcela zdarma.

PSG – BVB AUDIO PŘENOS ▷

PSG – BVB online

Zápas mezi francouzským PSG a německou Borussií můžete sledovat i prostřednictvím textových online přenosů, které jako vždy nabídne oblíbený portál Onlajny.com. Průběžný stav zápasu lze kontrolovat i na webu LiveSport.cz.

Paris – Dortmund vstupenky

Web Sports Events 365, prodávající lístky na sportovní eventy, funguje na trhu už 18 let a není tak divu, že nabízí i vstupenky na lukrativní Ligu mistrů!

Kromě ní se na něm dají koupit i lístky na špičkové evropské fotbalové ligy, hokejovou NHL, tenisové turnaje a mnoho jiných významných sportovních událostí po celém světě.

VSTUPENKY NA ZÁPAS  ▷

PSG – BVB statistiky

První zápas před týdnem sice PSG prohrálo, jinak je ale tento rok ve skvělé formě, francouzské Ligue One dominuje s luxusním devítibodovým náskokem na druhé Monako.

To Borussii se v Bundeslize tolik nedaří, je až na 5. místě a na vedoucí Leverkusen ztrácí 21 bodů. Na druhou stranu právě 5. místo v německé lize ještě zajišťuje přímý postup do Ligy mistrů.

SROVNÁNÍ TÝMŮ (DOMOVSKÉ LIGY)
STATISTIKA PSG BVB
Pořadí 1. 5.
Bilance 20-10-1 17-9-6
Skóre 76:29 64:40
Nejlepší střelec Mbappé (26+7) Füllkrug (12+8)

Posledních 5 zápasů PSG

  • (LM) Dortmund – PSG 1:0
  • (Liga) PSG – Le Havre 3:3
  • (Liga) Lorient – PSG 1:4
  • (Liga) PSG – Lyon 4:1
  • (LM) Barcelona – PSG 1:4

Posledních 5 zápasů BVB

  • (Liga) Dortmund – Augsburg 5:1
  • (LM) Dortmund – PSG 1:0
  • (Liga) RB Lipsko – Dortmund 4:1
  • (Liga) Dortmund – Leverkusen 1:1
  • (LM) Dortmund – Atl.Madrid 4:2

PSG – BVB sestavy

Takto vypadají sestavy obou týmů:

Paris Saint-Germain: Donnarumma – Hakimí, Marquinhos (C), Beraldo, N. Mendes – Zaïre-Emery (76. I Kang-in), Vitinha, F. Ruiz (64. Asensio) – Dembélé, G. Ramos (64. Barcola), K. Mbappé.
Náhradníci: K. Navas, Tenas – Kolo Muani, Mukiele, Pereira, Škriniar, Soler, Ugarte, Zague.

Borussia Dortmund: Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen – Can (C), Sabitzer – Sancho (67. Süle), Brandt (85. Nmecha), Adeyemi (56. Reus) – Füllkrug.
Náhradníci: Lotka, Meyer – Bynoe-Gittens, Haller, Malen, Moukoko, Özcan, Wätjen, Wolf.

VIDEO: Sestřih prvního semifinále

PSG vs Dortmund kurzy

Bookmakeři před odvetou semifinále poměrně výrazně favorizují domácí tým, na vítězství Paris Saint-Germain se kurzy u sázkových kanceláří pohybují kolem 1,5. PSG je zároveň i mírným favoritem na postup do finále.

🔴 NÁŠ TIP: Výhra PSG (1.49)

LM S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 500 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 300 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 300 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

PSG – Borussia Dortmund sestřih

Sestřihy nejen ze zápasu PSG vs. Borussia Dortmund budou po skončení všech utkání ke zhlédnutí na programech Nova Sport 3, Premier Sport 2 a ČT sport, následně i na webových stránkách České televize.

Zdroje: livesport.cz, onlajny.com, ceskatelevize.cz