Kde sledovat Ligu Mistrů live – živě v TV, online, live stream, audio, live tracker a záznam

Kde sledovat Ligu mistrů live – přehled všech možností, jak sledovat zápasy LM živě v TV, přes livestream, ale i audio a online přenosy na internetu! Buďte v obraze a nenechte si ujít žádný zápas Ligy Mistrů.

LIGA MISTRŮ AUDIO PŘENOS ▷

Kde sledovat Ligu Mistrů

Evropská fotbalová soutěž Liga Mistrů 2023/24 má před sebou emifinále play off vyřazovací fázi. Prohlédněte si níže, kde sledovat ligu mistrů a sledujte fotbal živě ještě dnes.

Liga Mistrů v TV

Liga mistrů v TV je i v této sezoně k vidění na stanicích Nova Sport 3 a 4, Premier Sport 1 a Premier Sport 2. V tabulce naleznete nejbližší program zápasů.

PROGRAM LIGY MISTRŮ V TV
7. května (semifinále)
21:00 PSG – Dortmund Premier Sport 2
8.května (semifinále)
21:00 Real Madrid – Bayern Nova Sport 3

TV poskytovatelé Ligy Mistrů

Všechny programy Nova Sport 3 a 4, Premier Sport 1 a Premier Sport 2, na kterých je možné sledovat zápasy ligy mistrů, jsou dostupné v některém z balíčků internetové nebo satelitní televize Telly, O2 TV, T-Mobile nebo Vodafone.

Poskytovatel Skylink má ve své nabídce jen kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

V tabulce níže si můžete prohlédnout kompletní přehled poskytovatelů přenosů ligy majstrů i s cenami.

*cena v tabulce je uvedená za měsíc
TV POSKYTOVATELÉ PŘENOSŮ LIGY MISTRŮ
Poskytovatel Možnosti TV stanice Cena (od)
Skylink Satelit, internet Nova Sport 3, Nova Sport 4 399 Kč
Telly Internet, satelit Nova Sport 3, Nova Sport 4, Premier Sport 1, Premier Sport 2 300 Kč
O2 TV Internet Nova Sport 3, Nova Sport 4, Premier Sport 1, Premier Sport 2 349 Kč
T-Mobile Internet, satelit Nova Sport 3, Nova Sport 4, Premier Sport 1, Premier Sport 2 499 Kč
Vodafone Kabel, internet Nova Sport 3, Nova Sport 4, Premier Sport 1, Premier Sport 2 470 Kč

Jak sledovat Ligu Mistrů online

Liga mistrů online přes internet je dostupná přes webové stránky a mobilní aplikace televizních poskytovatelů.

Pokud máte předplacenou internetovou službu u poskytovatelů O2 TV, Telly, Vodafone nebo T-Mobile, tak si na nich můžete zapnout vysílání televizních kanálů Premier Sport 1 a 2 nebo Nova Sport 3 a 4.

Sportovní TV stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4 můžete sledovat online i u poskytovatele Skylink, který je má v nabídce.

Díky online přenosům umíte Ligu mistrů sledovat přes mobil či tablet odkudkoli a stačí vám pouze připojení na internet. Tyto služby jsou však zpoplatněny podle aktuálního ceníku jejich poskytovatelů.

TIP ❱ Jak sledovat Evropskou ligu live ›

Audio přenos Ligy Mistrů na TV Tipsport

Sázková kancelář Tipsport nabízí klientům unikátní možnost a to je audio přenos ligy mistrů. Pokud máte u Tipsportu účet, můžete si díky němu pustit u všech zápasů český živý audio komentář.

LIGA MISTRŮ AUDIO PŘENOS ▷

Audio komentář najdete u fotbalových zápasů, které TV Tipsport nevysílá z licenčních důvodů živě (např. Liga mistrů, Evropská liga, Premier League). Rádio funguje i v mobilu!

Tipsport MS v hokeji bonus 500 Kč zdarma

Liga mistrů live tracker

Tipsport kromě fotbalových audio komentářů spustil i „hovořící“ live tracker ligy mistrů. Jde o graficky znázorněný přehled toho nejdůležitějšího, co se na hřišti odehrává. Live tracker přehrává i zvukové upozornění při zásadních situacích. Objeví se u gólů, střelách do tyčky, penaltách, červených kartách atd.

Díky online audio trackeru máte detailní přehled o všem, co se na hřišti děje. Stačí si vybrat a kliknout, a váš vybraný zápas se automaticky spustí! 

TIP ❱ Jak sledovat Konferenční ligu live ›

Live stream Ligy Mistrů na UEFA.TV

Je ještě další možnost, kde koukat na ligu mistru. UEFA provozuje oficiální live streamy zápasů Ligy mistrů na UEFA TV.

OTT platforma by měla být dostupná i mimo Evropu a Severní Ameriku a najdete zde živé přenosy všech zápasů evropských soutěží – Ligy Mistrů, Evropské ligy i Konferenční ligy.

Jak sledovat Ligu Mistrů ze záznamu

Video sestřihy zápasů Ligy Mistrů a záznam si můžete pustit na oficiálním youtube kanálu UEFA nebo na webu O2TV a webu České televize v sekci Sport.

VIDEO: 50 nejlepších gólů LM

Live výsledky Ligy Mistrů

Nejlepším zdrojem výsledků a statistik Ligy mistrů live je bezkonkurenčně Livesport.cz. Stejně to platí i u fotbalových zápasů Ligy mistrů, kde u každého zápasu najdete kompletní statistiky teamů, hráčů, tabulky, H2H, před zápasové live kurzy na daný zápas a daleko víc.

Zdroj: wikipedia, uefa.com, o2tv.cz, flashscore.com, livesport.cz, tipsport.cz