Třinec – Osvětim live [16.10.] v TV, online, live stream, sestavy, kurzy

Oceláři si zahrají poslední zápas základní části hokejové Ligy mistrů proti týmu z Polska. Utkání Třinec – Osvětim se hraje ve středu 16. října od 17:00, sledovat ho můžete zdarma na TV Tipsport nebo v televizi na kanálu Sport 2.

TŘINEC – OSVĚTIM ŽIVĚ ▷

Třinec – Osvětim

Zatímco v Tipsport extralize se Třinci v této sezoně zatím příliš nedaří, v Lize mistrů je jeho situace lepší. V jejím 6. kole bude jeho soupeřem polský klub Unia Oswiecim, který je úřadujícím mistrem polské hokejové ligy.

Ve středu se hrají poslední zápasy základní části hokejové Ligy mistrů, následovat bude play off, které začne v listopadu osmifinálovými duely. Vítěze této souteže poznáme 18. února, kdy se odehraje finálové utkání.

Kde sledovat HC Oceláři Třinec – Unia Oswiecim

Možností, kde sledovat HC Oceláři Třinec – Unia Oswiecim, je hned několik. V televizi ho vysílá program Sport 2, na internetu si ho můžete pustit zdarma na webových televizích sázkových kanceláří Tipsport a Chance.

TŘINEC – OSVĚTIM
✅ Zápas: Oceláři Třinec – Unia Oswiecim
📅 Kdy: 16. října v 17:00
🏟️ Kde: WERK Aréna, Třinec
📺 TV: Sport 2
▶️ Livestream: Tipsport, Chance
📊 Kurzy Tipsport
1.187.7010.40
👉 Tip: Třinec

Třinec – Osvětim live stream

Také ze zápasu Třinec vs. Osvětim bude k dispozici internetový live stream, který opět zprostředkují sázkové kanceláře. Přímý přenos z utkání tak bude volně dostupný pro všechny fanoušky.

Třinec – Osvětim živě na TV Tipsport

První možností, jak toto utkání sledovat zadarmo, je pustit si zápas Třinec – Osvětim živě na TV Tipsport. Ta vysílá všechny zápasy Ocelářů v této sezoně, tedy nejen Ligu mistrů, ale i kompletní program Tipsport extraligy ledního hokeje.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Tipsport

  1. Registrujte se u Tipsportu a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Tipsport nezapomeňte využít vstupní bonus 300 Kč jen za registraci!

CHL live na TV Tipsport

Třinec – Unia Oswiecim live na TV Chance

Další internetovou televizí, která toto utkání vysílá, je TV Chance. Pro ni platí to stejné co pro TV Tipsport, takže i u ní vám neunikne žádný zápas Třince a můžete u ní sledovat i další live streamy z evropských i zámořských hokejových soutěží.

SPUSTIT TV CHANCE ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Chance

  1. Registrujte se u Chance a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Chance nezapomeňte využít vstupní bonus 200 Kč jen za registraci!

Zelený stream banner CZ

Kdo vysílá Třinec – Osvětim v TV

Také zápas Třince se bude vysílat v televizi, utkání 6. kola hokejové Ligy mistrů Oceláři Třinec – Osvětim v TV vysílá stanice Sport 2. Na ní se kromě Ligy mistrů vysílají i další hokejové soutěže z Evropy, v jejím programu jsou také fotbalové poháry, tenisové turnaje, házená, box a další oblíbené sporty.

Pokud ještě ke kanálu Sport 2 nemáte přístup, můžete ho získat u předních poskytovatelů placené digitální televize. Patří mezi ně např. Vodafone TV, Telly, Magenta TV, Skylink, Antik TV nebo SledováníTV. Dobrou volbou pro sportovní fanoušky je určitě Skylink, který má v nabídce i prémiové stanice Canal+ Sport, Canal+ Sport 2 a Canal+ Action.

Sledujte hokejovou ligu mistrů live v TV

Oceláři Třinec vs. Unia Oswiecim online

Zápas Oceláři Třinec vs. Unia Oswiecim se dá sledovat také online prostřednictvím podrobných textových komentářů, které vám detailně přiblíží dění na ledě. Tento přenos najdete na oblíbeném webu Onlajny.com, o změnách ve skóre bude informovat také výsledkový portál Livesport.cz.

Třinec – Osvětim bilance

Oba týmy se spolu střetnou poprvé, Třinec ještě s Osvětimí nikdy v minulosti nehrála. Oceláři jdou do zápasu jako jasný favorit, věří jim bookmakeři i většina sázkařů. Osvětim ale potřebuje bodovat, v případě prohry by totiž mohla vypadnout z TOP 16, zaručující postup do play off.

Posledních 5 zápasů HC Oceláři Třinec

Ocelářům se v poslední době vůbec nedaří, úřadující mistr extraligy má za sebou sérii tří porážek. V tabulce Tipsport extraligy je dokonce až na 10. místě, v Lize mistrů už mu ale postup do další fáze neunikne.

  • (Liga) Třinec – Karlovy Vary 2:4
  • (Liga) Olomouc – Třinec 2:0
  • (Liga mistrů) Färjestad – Třinec 3:2 PP
  • (Liga) Třinec – Plzeň 4:3 SN
  • (Liga) Třinec – Liberec 6:3

Posledních 5 zápasů Unia Oswiecim

Ani Osvětim není zrovna v ideální formě, poslední dva zápasy v polské lize prohrála. V její tabulce ale drží solidní 2. místo s tříbodovou ztrátou na vedoucí Tychy a jedním zápasem k dobru.

  • (Liga) Unia Oswiecim – Tychy 1:2
  • (Liga) Katowice – Unia Oswiecim 3:1
  • (Liga mistrů) Unia Oswiecim – Straubing 4:1
  • (Liga) Sanok – Unia Oswiecim 1:4
  • (Liga) Unia Oswiecim – Zaglebie 3:1

VIDEO: Unia Oswiecim – Tychy 13. 10. 2024

Sestavy HC Oceláři Třinec – Unia Oswiecim

HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – Marinčin (A), Smith, Kundrátek, Nedomlel, Adámek, Jank, Mrtka, J. Jeřábek – Daňo, Nestrašil (A), Cienciala – Kurovský, Sikora, Hudáček (TS) – M. Roman, Addamo, Teplý – Dravecký (C), Čacho, Hrehorčák.

Re-Plast Unia Osvětim: Lundin (Płonka) – Djukov, Bezuška (A), Uimonen, Vertanen, Ackered, Söderberg, Noworyta (A), Prokopiak – Dziubiński (C), Liljewall, Krzemień – Karjalainen, Heikkinen, Ahopelto – Marklund, D. Olsson Trkulja, H. Olsson (TS) – Prusak, Galant, Łoza.

Vstupenky na utkání Třinec vs Osvětim

Všechny vstupenky na utkání Třinec vs Osvětim jsou už vyprodány, jak informovaly webové stránky třineckých Ocelářů. Jednou z možností, jak ještě lístky na zápas sehnat, je portál Sports Events 365.

Na něm jsou ještě vstupenky k dostání, cena je ale 2 342 Kč. Na stejném webu najdete i lístky na mnoho dalších sportovních akcí po celém světě, ať už jde o hokej, fotbal, tenis, basketbal nebo motorsport.

VSTUPENKY NA ZÁPAS ▷

Třinec vs. Unia Oswiecim kurzy

Také na utkání Třinec vs. Unia Oswiecim kurzy vypsaly všechny české sázkovky, můžete si tak u nich vsadit na jeho výsledek. Favorit je jasný, např. u Fortuny je kurz na vítězství Ocelářů 1.18, na remízu 7.00 a na vítězství týmu Unia Oswiecim je kurz dokonce 11.00.

Abyste si mohli vsadit a vyhrát, nemusíte vždy riskovat vlastní peníze. Pokud si založíte účet u některé ze sázkových kanceláří uvedených v tabulce, získáte bonus jen registraci a budete si tak moci vsadit zdarma a bez rizika.

HOKEJOVÁ LM S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, hcocelari.cz, youtube.com, sportsevents365.cz, ifortuna.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)