Salzburg – Sparta live [15.10.] v TV, online, live stream, sestavy, kurzy

Hokejovou Spartu čeká poslední zápas v základní skupině Ligy mistrů, který si zahraje v Rakousku. Utkání Salzburg – Sparta se hraje v úterý 15. října od 20:20, sledovat ho můžete zdarma na TV Tipsport nebo v televizi na stanici Sport 2.

SALZBURG – SPARTA ŽIVĚ ▷

Salzburg – Sparta

Po 5 kolech byla Sparta v tabulce hokejové Ligy mistrů až na 17., tedy nepostupové pozici. Proti Salzburgu tak bude hrát o všechno a aby se dostala do play off, musí nutně bodovat.

V Tipsport extralize má za sebou sérií tři výher v řadě, doufejme tedy, že vítěznou šňůru prodlouží i u našich rakouských sousedů.

Kde sledovat Salzburg – Sparta Praha

6. kolo hokejové Ligy mistrů můžete sledovat živě na stanici Sport 2 nebo zcela zdarma na live streamech TV Tipsport a TV Chance.

SALZBURG – SPARTA
✅ Zápas: Salzburg – Sparta Praha
📅 Kdy: 15. října ve 20:20
🏟️ Kde: EisArena Salzburg
📺 TV: Sport 2
▶️ Livestream: Tipsport, Chance
📊 Kurzy Tipsport
3.334.561.84
👉 Tip: Remíza

Salzburg – Sparta live stream

Důležité utkání posledního 6. kola základní skupiny Ligy mistrů se dá sledovat na internetu na stránkách sázkových kanceláří. Tyto přenosy lze sledovat na počítači, mobilu a tabletu a jsou dostupné pro všechny zdarma, stačí pouze registrace.

Salzburg – Sparta živě na TV Tipsport

Pokud nemáte placené televizní kanály, můžete sledovat zápas Salzburg – Sparta živě na TV Tipsport, která vysílá všechna utkání hokejové LM zdarma. A nejen to – vidět u ní můžete i všechny zápasy Sparty v Tipsport extralize. Pokud ještě u Tipsportu nemáte účet, tak neváhejte, jen za registraci dostanete odměnu 300 Kč.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Tipsport

  1. Registrujte se u Tipsportu a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Tipsport nezapomeňte využít vstupní bonus 300 Kč jen za registraci!

CHL live na TV Tipsport

Salzburg – Sparta live na TV Chance

Kromě Tipsportu můžete zápas Salzburg – Sparta sledovat živě a zdarma také na TV Chance. Také ona vysílá kompletně všechny zápasy hokejové Sparty v této sezoně a nabízí pestrou škálu live přenosů z mnoha různých sportů.

SPUSTIT TV CHANCE ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Chance

  1. Registrujte se u Chance a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Chance nezapomeňte využít vstupní bonus 200 Kč jen za registraci!

Zelený stream banner

Kdo vysílá Salzburg – Sparta v TV

Vysílací práva na hokejové zápasy se letos neměnila ani u Ligy mistrů, nadále tak přenosy zůstávají u společnosti AMC. Zápas Salzburg – Sparta v TV vysílá kanál Sport 2, který ve středu nabídne i zápasy Pardubic a Třince.

Pokud ještě přístup k programu Sport 2 nemáte, najdete ho u většiny velkých poskytovatelů placené digitální televize. Patří mezi ně Vodafone TV, Magenta TV, Telly, SledováníTV, Antik TV nebo Skylink. U Skylinku je Sport 2 dostupný přes internet i satelit, navíc pouze u něj vysílá stanice Canal+ Sport 2 s přenosy z turnajů WTA Tour.

Sledujte hokejovou ligu mistrů live v TV

Salzburg – Sparta online

Duel Salzburg – Sparta se dá sledovat také online prostřednictvím textového komentáře. Tímto způsobem ho můžete sledovat např. na oblíbeném webu Onlajny.com, kde se textové přenosy dělají z mnoha sportovních soutěží včetně Tipsport extraligy, Maxa ligy, 2. hokejové ligy nebo zámořské NHL.

Pokud chcete být informovaní pouze o změnách skóre, pak vám určitě můžeme doporučit spolehlivý výsledkový portál Livesport.cz, který vás upozorní na každou vstřelenou branku.

Salzburg vs. Sparta bilance

Salzburg se se Spartou v Lize mistrů utká poprvé, jejich dosavadní vzájemné zápasy byly v rámci jiného turnaje. Mírným favoritem je Sparta, která na rozdíl od Salzburgu, jenž má postup jistý, musí bodovat.

Posledních 5 zápasů EC RB Salzburg

Salzburgu se v poslední době docela daří, z posledních 10 zápasů jich 8 vyhrál. Ve velmi vyrovnané tabulce rakouské ligy je zatím na 4. místě se ztrátou 3 bodů na vedoucí Graz, ale se zápasem k dobru. V Lize mistrů je po 5 kolech dokonce na krásném 2. místě z 24 týmů.

  • (Liga) Salzburg – Vídeň 3:0
  • (Liga) Salzburg – Valpusteria 5:6 SN
  • (Liga mistrů) Växjö – Salzburg 1:3
  • (Liga) Vorarlberg – Salzburg 5:6 PP
  • (Liga) Salzburg – Valpusteria 7:3

Posledních 5 zápasů HC Sparta Praha

Také Sparta v poslední době zapisuje slušné výsledky, z posledních 8 zápasů se jí podařilo 7x zvítězit. V extralize je zatím třetí, na vedoucí Pardubice ale ztrácí jen 2 body a má zápas k dobru. Se Salzburgem ale musí nutně uspět, jinak skončí už v základní části.

  • (Liga) Sparta – Liberec 3:2 PP
  • (Liga) Litvínov – Sparta 2:4
  • (Liga mistrů) Sparta – Bremerhaven 4:2
  • (Liga) Mladá Boleslav – Sparta 1:2
  • (Liga) Olomouc – Sparta 3:2

Vzájemné zápasy Salzburg vs. Sparta

Sparta už v minulosti hrála se Salzburgem 3x, z toho jeden zápas vyhrála a 2x skončila poražena, vždy se ale rozhodlo až v nastavené hrací době. Ve všech případech se jednalo o utkání v rámci turnaje Red Bulls Salute, na přesné výsledky a termíny těchto duelů se můžete podívat v tabulce:

 SALZBURG – SPARTA BILANCE
Datum Soutěž Zápas Výsledek
30.8.2009 RBS Salzburg – Sparta 3:2 SN
10.8.2017 RBS Salzburg – Sparta 3:4 PP
17.8.2018 RBS Salzburg – Sparta 3:2 PP

VIDEO: Salzburg – Sparta 17. 8. 2018

Sestavy EC Red Bull Salzburg – HC Sparta Praha

EC Red Bull Salzburg: Tolvanen (Kickert) – Nienhuis, Murphy, Genoway, Lewington, Stapelfeldt, Sinn, Wimmer – Raffl (C), Nissner, Schneider – Kraus, Rowe, Huber – Thaler, Wukovits, Bourke – Auer, Schreiner, Hochkofler

HC Sparta Praha: Kořenář (Michajlov) – Mašín, Kemiläinen, Krejčík, Mikliš, Kempný, Moravčík – Hyka, Najman, Řepík – Kousal, Horák, Chlapík – Salomäki, Lajunen, Hrabík K. – Hrabík O., Vitouch, Forman (C).

Vstupenky na zápas Salzburg – HC Sparta Praha

Na zápas v Salzburgu organizuje fanclub Sparty autobusový výjezd, jeho cena je 1 200 Kč pro členy a 1 400 Kč pro nečleny fanclubu. K tomu se platí 590 Kč za vstupenku. Kapacita autobusu už je ale plná.

Jinak lístky na zápas lze koupit na tomto odkazu, jejich cena začíná na 25 euro. Jde ale pouze o vstupenky do sektorů domácích fanoušků.

Kurzy na zápas Salzburg – Sparta

Kurzy na zápas Salzburg – Sparta jsou vypsané u všech českých sázkových kanceláří, mírným favoritem je podle nich český tým. Např. u Betana je kurz na výhru Salzburgu 3.55, na remízu 4.40 a na vítězství Sparty 1.82.

Vsadit si můžete kromě výsledku třeba i na počet gólů nebo handicap. Sázkovky navíc stále odměňují nově zaregistrované hráče, takže pokud si u některé z těch, které jsou uvedeny v tabulce, účet založíte, budete si moci vsadit zdarma a bez rizika. Třeba právě na výhru Sparty v Salzburgu.

HOKEJOVÁ LM S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, youtube.com, spartans.cz, ecrbs.redbulls.com, betano.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)