Oktagon 62 Frankfurt [12.10.] – karta, program, výsledky, live přenos

O víkendu nás čeká další Oktagon, tentokrát se jeho dějiště přesouvá do německého Frankfurtu. Podívejte se na kompletní program galavečeru Oktagon 62, výsledky, kde lze všechny zápasy sledovat živě v TV a na internetu a kde si můžete na MMA vsadit. 

SLEDUJTE OKTAGON 62 ŽIVĚ ▷

Oktagon 62 Frankfurt

Organizace Oktagon je v Německu nesmírně populární a v sobotu 12. října se tak ve Frankfurtu uskuteční její 62. galavečer.

Na něm uvidíme celkem 11 soubojů, z 22 bojovníků je hned polovina z Německa. Nechybí ale ani český zástupce, v jednom z hlavních zápasů večera se představí Patrik Kincl.

Další Oktagon se uskuteční v listopadu na Slovensku, kde uvidíme i Karlose Vémolu.

Live přenos na TV Tipsport živě

Program Oktagonu 62

Hlavním zápasem večera je souboj o krále Německa mezi Christianem Eckerlinem a Christianem Jungwirthem, nás ale bude zajímat především titulový zápas ve střední váze, kde se náš Patrik Kincl utká s Kerimem Engizekem z Turecka.

Na Oktagonu 62 má svoje zastoupení i Slovensko, v lehkotěžké váze si to spolu rozdají Pavol Langer a Will Fleury z Irska. Součástí programu je i zápas žen, domácí Katharina Dalisda bude bojovat proti Američance Mallory Martin.

Oktagon 62 karta

Podívejte se na kompletní fight card pro Oktagon 62 Frankfurt. Jako vždy je její součástí i jeden free prelim, který může každý sledovat zdarma.

OKTAGON 62 KARTA
King of Germany
Welterweight 🇩🇪 Christian Eckerlin – Christian Jungwirth 🇩🇪 Na body
Middleweight title weight
Middleweight 🇨🇿 Patrik Kincl – Kerim Engizek 🇹🇷 Na body
Hlavní karta
Lightweight 🇩🇪 Max Coga – Antun Račić 🇭🇷 TKO
Featherweight 🇩🇪 Niko Samsonidse – Daniel Torres 🇦🇹 Submise
Heavyweight 🇧🇬 Lazar Todev – Adam Pałasz 🇵🇱 TKO
Featherweight 🇩🇪 Max Holzer – Mohammed Trabelsi 🇩🇪 TKO
Strawweight title fight
Strawweight 🇩🇪 Katharina Dalisda – Mallory Martin 🇺🇸 Na body
Prelims
Featherweight 🇦🇹 Mago Machaev – James Hendin 🇩🇪 Na body
Light heavyweight 🇸🇰 Pavol Langer – Will Fleury 🇮🇪 KO
Lightweight 🇩🇪 Hafeni Nafuka – Arijan Topallaj 🇩🇪 Na body
Free Prelims
Featherweight 🇩🇪 Deniz Ilbay – Michael Deiga-Scheck 🇧🇷 TKO

Výsledky Oktagonu 62

Výsledky Oktagonu 62 najdete hned po jeho skončení ve výše uvedené fight card.

Oktagon 62: Kincl vs Engizek

Z pohledu českého fanouška bude jistě nejzajímavějším souboj našeho Patrika Kincla s tureckým bojovníkem Kerimem Engizekem. Kincl do zápasu půjde jako favorit, snadné to ale mít nebude. Engizek už 10 let neprohrál a utkání o titul ve střední váze tak slibuje zajímavou podívanou.

VIDEO: Cesta na Oktagon: Kincl vs. Engizek

Oktagon 62: Eckerlin vs Jungwirth

Hlavním zápasem galavečera bude souboj o krále Německa, ve němž si to spolu rozdají dva nejlepší bojovníci z této země, Christian Eckerlin a Christian Jungwirth.

VIDEO: Bitva o titul krále MMA v Německu

Kde sledovat Oktagon 62 live

Existuje hned několik možností, kde sledovat Oktagon 62 live, některé z nich jsou dokonce zdarma. Podívejte se na jejich přehled:

Oktagon 62 PPV na OKTAGON.tv

Tradičním způsobem sledování MMA zápasů je koupě přenosu přes PPV (pay per view). V případě Oktagonu se jedná o web Oktagon.tv, kde si můžete koupit přístup buď na měsíc nebo na celý rok.

Předplatné Oktagon TV na měsíc stojí 74 Kč, roční vyjde na 886 Kč. Cenové zvýhodnění u ročního tarifu sice prakticky není, dostanete k němu ale jako bonus tričko.

Oktagon 62 live stream zdarma na TV Tipsport

Kompletně celý galavečer Oktagon 62 můžete sledovat i zdarma, vysílá ho totiž internetová televize TV Tipsport. Stačí se jen zaregistrovat a budete moci sledovat nejen všechny Oktagony, ale i spoustu dalších live streamů z fotbalu, hokeje, tenisu, basketbalu a mnoha dalších sportů.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Jak sledovat Oktagon 62 live na TV Tipsport

  1. Registrujte se u Tipsportu a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „MMA“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování Oktagonu na TV Tipsport nezapomeňte využít vstupní bonus 300 Kč jen za registraci!

Oktagon 62 na Tipsport

Oktagon 62 živě v TV na Premier Sport 3

Pokud se chcete na Oktagon dívat přímo v televizi, najdete ho na stanici Premier Sport 3. Tento program je ale v době konání Oktagonu zamčený a je potřeba si za galavečer zaplatit 320 Kč (v den konání 400 Kč).

Premier Sport 3 najdete exkluzivně pouze u dvou televizních poskytovatelů, ve svojí programové nabídce ho má O2 TV a Telly. V době, kdy se nekoná Oktagon, na něm běží různé pořady o MMA, magazíny, dokumenty nebo talk show.

PREMIER SPORT 3 NA TELLY ▷

Vstupenky na Oktagon 62

Vstupenky na Oktagon 62 se dají koupit přes webové stránky Oktagonu, jejich ceny se pohybují od 29 euro až po 3 999 euro za nejluxusnější VIP místa.

Většina lístků už je ale vyprodaná, zbývají spíše jen dražší vstupenky.

Kurzy na zápasy Oktagon 62 Frankfurt

Na všechny souboje si můžete i vsadit, kurzy na zápasy Oktagon 62 Frankfurt jsou vypsané u českých sázkových kanceláří. Např. v duelu Patrika Kincla s Kerimem Engizekem je u Tipsportu na českého bojovníka kurz 1.38 a na jeho tureckého soupeře 2.77. Kinclovi navíc věří i drtivá většina sázkařů.

Kromě samotných sázek na vítěze lze tipovat i řadu dalších příležitostí, např. na počet zahájených kol, jak bude zápas ukončen apod. Pokud se u některé z níže uvedených sázkovek zaregistrujete, získáte vstupní bonus a na Oktagon si tak budete moci vsadit zadarmo a bez rizika.

OKTAGON 62 S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: oktagonmmma.com, oktagon.tv, youtube.com, tipsport.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)