Färjestad – Třinec live [8.10.] v TV, online, live stream, sestavy, kurzy

Hokejová Liga mistrů pokračuje svým 5. kolem, český mistr v něm zavítá do Švédska. Zápas Färjestad – Třinec se hraje v úterý 8. října od 19:00, sledovat ho můžete na programu Sport 2 nebo zdarma na internetové televizi TV Tipsport.

FÄRJESTAD – TŘINEC ŽIVĚ ▷

Färjestad – Třinec

Třinečtí Oceláři si zatím v letošním ročníku Ligy mistrů vedou velmi slušně, ze čtyř zápasů zapsali 3 výhry a v tabulce jsou na 7. místě z 24 týmů. Ve svém posledním zápase v LM hráli se švýcarským Fribourgem, který porazili vysoko 7:3.

Tentokrát je ale čeká asi nejtěžší možný soupeř. Švédský Färjestad totiž Ligu mistrů vede, když v ní ve 4 zápasech neztratil ani bod a je na 1. místě i v tabulce domácí ligy Svenska hockeyligan. Součástí týmu je i český útočník David Tomášek.

Kde sledovat Färjestad Karlstad – HC Oceláři Třinec

Zápas Färjestad vs. Třinec můžete sledovat zdarma na TV Tipsport a TV Chance, v televizi se bude vysílat na programu Sport 2.

FÄRJESTAD – TŘINEC
✅ Zápas: Färjestad BK – Oceláři Třinec
📅 Kdy: 8. října v 19:00
🏟️ Kde: Löfbergs Arena, Karlstadt
📺 TV: Sport 2
▶️ Livestream: Tipsport, Chance
📊 Kurzy Tipsport
1.554.804.47
👉 Tip: Färjestad

Färjestad – Třinec live stream

Všechny zápasy letošního ročníku hokejové Champions League se vysílají online u sázkových kanceláří, může je tak sledovat každý, kdo si u nich založí účet. Není potřeba nic platit, všechny live streamy u sázkovek jsou zcela zdarma.

Färjestad – Třinec živě na TV Tipsport

Zápas 5. kola Ligy mistrů mezi Färjestadem a Třincem můžete zcela zdarma sledovat na internetové televizi TV Tipsport. Ta vysílá nejen hokejovou Ligu mistrů, ale i Tipsport Extraligu, Maxa ligu a zámořskou NHL.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Tipsport

  1. Registrujte se u Tipsportu a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Tipsport nezapomeňte využít vstupní bonus 300 Kč jen za registraci!

CHL live na TV Tipsport

Färjestad – Třinec live na TV Chance

Druhou možností, kde si duel Färjestad vs. Třinec pustit online a zdarma, je TV Chance. Ta nabízí shodný program jako televize od Tipsportu, i na ní tak můžete sledovat nejlepší hokejové soutěže z Evropy i Ameriky.

SPUSTIT TV CHANCE ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Chance

  1. Registrujte se u Chance a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Chance nezapomeňte využít vstupní bonus 200 Kč jen za registraci!

Zelený stream banner CZ

Kdo vysílá Färjestad – Třinec v TV

Hokejový zápas Färjestad – Třinec se samozřejmě vysílá i v televizi, sledovat ho můžete na kanálu Sport 2. Ten kromě hokejové LM vysílá i nejvyšší hokejové ligy ze Slovenska, Švédska a Švýcarska, v jeho programu je ale i fotbal, házená, tenis a další sporty.

Stanici Sport 2 najdete s výjimkou O2 u všech velkých poskytovatelů placené digitální televize, nabízí ji např. Vodafone, T-Mobile, Skylink, SledováníTV nebo Telly. Právě Telly je pro sportovní fanoušky skvělým řešením, objednat si u ní lze samostatný sportovní balíček s 20 kanály včetně všech Nova Sportů, Premier Sportů a Eurosportů.

Sledujte hokejovou ligu mistrů live v TV

Färjestad Karlstad vs. Oceláři Třinec online

V případě, že vám stačí jen textový komentář, můžete touto formou zápas sledovat např. na oblíbeném webu Onlajny.com. Okamžité informace o změnách skóre jinak přináší také spolehlivý výsledkový portál Livesport.cz.

Färjestad – Třinec bilance

I když Färjestad hrál v Lize mistrů už v sedmi sezonách a Třinec dokonce v devíti, ani v jednom ročníku se tyto týmy spolu ještě nepotkaly. V minulém ročníku LM byla katem obou týmů švédská Skellefteå AIK – Třinec s ní prohrál v osmifinále a Färjestad ve čtvrtfinále.

Posledních 5 zápasů Färjestad Karlstad

Färjestad sice poslední zápas ve švédské lize prohrál, i tak se ale drží na 1. místě tabulky. Před prohrou s HV 71 měl neuvěřitelnou bilanci 13 výher v řadě. Do zápasu tak půjde jako favorit.

  • (Liga) HV 71 – Färjestad 6:3
  • (Liga) Linköping – Färjestad 2:6
  • (Liga) Färjestad – Brynäs 2:1 SN
  • (Liga) Luleå – Färjestad 4:6
  • (Liga) Färjestad – Timra 4:1

VIDEO: HV 71 – Färjestad 5. 10. 2024

Posledních 5 zápasů HC Oceláři Třinec

Třinečtí Oceláři mají z posledních 10 zápasů bilanci 5 výher a 5 proher, v tabulce Tipsport extraligy jsou zatím na 5. místě.

  • (Liga) Třinec – Plzeň 4:3 SN
  • (Liga) Třinec – Liberec 6:3
  • (Liga) Kladno – Třinec 3:2
  • (Liga) Třinec – Mountfield HK 4:1
  • (Liga) Mladá Boleslav – Třinec 4:3 SN

Sestavy Färjestad Karlstad – HC Oceláři Třinec

Färjestad Karlstad: Lagacé (Clara) – Nygren, Andersson, Nyström, Solberg, Tornberg, Bergkvist, Vass – Åslund, Tomášek, Nygård – Steen, Kellman, Studenič – Björklund, Westfäld, Alba – Forsell, Berglund, Ljungkrantz.

HC Oceláři Třinec: Mazanec (Švančara) – Marinčin, Smith, Mrtka, Nedomlel, Adámek, Jank – Kurovský, Vrána, Ciencala – Hudáček, Nestrašil, Daňo – Addamo, Roman, Teplý – Hrehorčák, Čacho, Dravecký – Sikora.

Vstupenky na utkání Färjestad vs Třinec

Na zápas ve Švédsku pořádá třinecký hokejový klub pro fanoušky dvoudenní letecký zájezd. Ostatní, kteří by se chtěli na zápas podívat, si mohou vstupenky na utkání Färjestad vs Třinec koupit na portálu Sports Events 365, kde jsou ještě lístky stále k dostání od 1 764 Kč.

Na Sports Events 365 se dají koupit i vstupenky na další zápasy hokejové Ligy mistrů, ale i na kanadsko-americkou NHL a spoustu dalších atraktivních událostí, od fotbalu, přes tenis, basketbal a házenou až po závody Formule 1 a MotoGP.

VSTUPENKY NA ZÁPAS ▷

Färjestad vs. Třinec kurzy

Pokud věříte, že Třinec zvítězí, můžete si na něj vsadit v krásných kurzech. Např. Betano vypsalo na vítězství týmu Färjestad BK kurz 1.57, na remízu 4.50 a na výhru Třince 4.45. Vsadit si samozřejmě můžete i na neprohru jednoho z týmů, na počet vstřelených branek a další příležitosti.

Pokud u některé u níže uvedených sázkových kanceláří nemáte účet, můžete získat sázku zdarma. Stačí se jen zaregistrovat a dostanete vstupní bonus od 200 do 600 Kč. Za něj si následně můžete rovnou vsadit bez rizika, třeba právě na zápas Třince s Färjestadem.

HOKEJOVÁ LM S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, hcocelari.cz, youtube.com, sportsevents365.cz, betano.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)