Slavia – Ajax live [3.10.] v TV, online, live stream, sestavy, kurzy

Evropská liga pokračuje druhým kolem, Slavia se v něm tentokrát představí na domácím hřišti. Jejím soupeřem je slavný Ajax Amsterdam, zápas se hraje ve čtvrtek 3. 10. od 18:45 a sledovat ho můžete živě na Nova Sport 5.

SLAVIA – AJAX ŽIVĚ ▷

Slavia – Ajax

Slavia vstoupila do letošního ročníku Evropské ligy na jedničku, když zvítězila v bulharském Razgradu 2:0. Tentokrát ji ale čeká ještě o poznání silnější soupeř, který patří mezi TOP kluby na evropské scéně.

S Ajaxem hrála Slavia v minulosti celkem 3x a ani jednou s ním neprohrála. I v tomto zápase ji bookmakeři mírně favorizují, jejímu vítězství věří i většina sázkařů.

Kde sledovat Slavia Ajax

Zápas Slavia Praha vs. Ajax Amsterdam můžete sledovat v přímém přenosu na programu Nova Sport 5.

SLAVIA – AJAX
✅ Zápas: Slavia Praha – Ajax Amsterdam
📅 Kdy: 3. října v 18:45
🏟️ Kde: Fortuna Aréna, Praha
📺 TV: Nova Sport 5
📊 Kurzy Tipsport
1.853.924.30
👉 Tip: Remíza

Slavia – Ajax live stream

Zápasy fotbalové Evropské ligy se na live streamech sázkových kanceláří nevysílají, zdarma šlo sledovat pouze předkola tohoto poháru.

Slavia – Ajax v TV

Atraktivní zápas 2. kola Evropské ligy Slavia – Ajax v TV vysílá nová stanice Nova Sport 5. Ta má právo vždy na jeden zápas z každého kola Evropské a Konferenční ligy a její volba padla opět na pražský klub.

Nova Sport 5 nabízí nejen špičkový fotbal, ale i řadu dalších sportů, včetně všech závodů, sprintů, kvalifikací a tréninků Formule 1. Naladit si tento kanál můžete u O2 TV, Vodafone TV, Magenta TV, Telly nebo Skylinku. U něj lze sledovat nejen Evropskou ligu a Ligu mistrů, ale i Premier League, WTA turnaje a další atraktivní obsah pro celou rodinu.

Sportovní přenosy a videotéka na Skylink

Slavia vs. Ajax online

Alternativou k televizi může být i textový online přenos, který vám jako vždy zprostředkují redaktoři webu Onlajny.com. Komu stačí sledovat jen změny skóre, ideálně mu poslouží výsledkový portál Livesport.cz.

Slavia – Ajax Amsterdam audio přenos

Ze zápasu Slavie s Ajaxem se bude vysílat také audio přenos, pustit si ho můžete na stanici Radiožurnál Sport a na webu Livesport.cz. Pravděpodobně se objeví také na internetové televizi TV Tipsport.

Slavia vs. Ajax bilance

Nepůjde o první vzájemný souboj, oba týmy už se spolu utkaly 3x. Slavia ještě ani jednou s Ajaxem neprohrála, budeme tak doufat, že si tuto bilanci udrží.

Posledních 5 zápasů Slavia Praha

Slavia je ve skvělé formě, z posledních 10 zápasů 9x vyhrála a v Chance Lize je po 9. kole na 1. místě s tříbodovým náskokem před Spartou.

  • (Liga) Bohemians – Slavia 0:4
  • (Evropská liga) Ludogorec – Slavia 0:2
  • (Liga) Slavia – Plzeň 3:0
  • (Liga) Mladá Boleslav – Slavia 0:2
  • (Liga) Slavia – Pardubice 2:0

VIDEO: Bohemians – Slavia 29. 9. 2024

Posledních 5 zápasů Ajax Amsterdam

Ajax je v tabulce nizozemské Eredivisie po 5 zápasech na 5. místě s bilancí 3 – 1 – 1.

  • (Liga) Waalwijk – Ajax 0:2
  • (Evropská liga) Ajax – Besiktas 4:0
  • (Liga) G.A. Eagles – Ajax 1:1
  • (Liga) Ajax – Sittard 5:0
  • (Evropská liga) Ajax – Jagiellonia 3:0

VIDEO: Waalwijk – Ajax 29. 9. 2024

Slavia – Ajax vzájemné zápasy

Všechny tři vzájemné zápasy se odehrály už dávno, Slavia hrála s Ajaxem naposledy v letech 2007 – 2008. Ze tří zápasů zapsala dvě vítězství v předkolech Ligy mistrů a jednu remízu v Evropské lize, tehdy ještě Poháru UEFA.

SLAVIA – AJAX BILANCE
Datum Soutěž Zápas Výsledek
15.8.2007 Liga mistrů Ajax – Slavia 0:1
29.8.2007 Liga mistrů Slavia – Ajax 2:1
17.12.2008 Evropská liga Ajax – Slavia 2:2

Sestavy Slavia Praha vs. Ajax Amsterdam

SK Slavia Praha: Kinský – Holeš (C), Zima, Zmrzlý – Douděra, Prebsl, Oscar, Wallem – Michez, Chytil, Lingr.

Ajax Amsterdam: Pasveer (C) – Rensch, Šutalo, Baas, Hato – van den Boomen, Hlynsson, Taylor – C. Rasmussen, Brobbey, Godts.

Slavia – Ajax vstupenky

Pokud si ještě chcete koupit na zápas Slavia – Ajax vstupenky, asi vás moc nepotěšíme. Všechny lístky na tento duel už jsou od 24. září beznadějně vyprodané, nenabízí je ani portál Sports Events 365, na kterém jinak na většinu zápasů Evropské ligy místa volná jsou.

Jedinou možností tak zůstává zkusit štěstí např. na některých internetových bazarech, kde je lidé přeprodávají. Šance na to, jít se na zápas podívat osobně, tak stále je, určitě ale při nákupech na bazarech buďe opatrní, abyste nenaletěli podvodníkům.

Slavia vs. Ajax kurzy

Utkání Slavia Praha – Ajax Amsterdam je velmi atraktivní i pro sázkaře, kteří mohou tipovat na celou řadu příležitostí, od výsledku, přes počet gólů a přesné skóre zápasu až po počet rohových kopů.

Kurzy u nás vypsaly všechny sázkové kanceláře, mírným favoritem je domácí tým. Např. u Betana je na vítězství Slavie kurz 1.93 na remízu 3.85 a na výhru týmu AFC Ajax Amsterdam 4.00.

EVROPSKÁ LIGA S BONUSEM
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, youtube.com, slavia.cz, sportsevents.365.cz, betano.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)