Straubing – Pardubice [15.9.] live v TV, online, live stream, sestavy, kurzy

V neděli pokračuje už 4. kolo Ligy mistrů, Pardubice v něm tentokrát zavítají do německého Straubingu. Zápas začíná v 16:30 a sledovat ho můžete zdarma na TV Tipsport, případně v televizi na Sport 2.

STRAUBING – PARDUBICE ŽIVĚ ▷

Straubing – Pardubice

Pardubice nezačaly novou hokejovou sezonu špatně, do Ligy mistrů vstoupily se 7 body z prvních 3 zápasů. Po jasných výhrách nad Fehérvárem a Tapparou v posledním zápase prohrály v Berlíně po nájezdech.

Zápas se Straubingem bude pro Dynamo zároveň generálkou na Tipsport Extraligu, jejíž nový ročník začne už v úterý 17. září. O den později se představí Pardubice doma proti Kladnu, za které možná nastoupí i Jaromír Jágr.

Kde sledovat Straubing Tigers – HC Dynamo Pardubice

Zápas 4. kola hokejové Ligy mistrů Straubing vs. Pardubice můžete sledovat na v televizi programu Sport 2 nebo zcela zdarma na live streamech Tipsportu a Chance.

STRAUBING – PARDUBICE
✅ Zápas: Straubing Tigers – Pardubice
📅 Kdy: 15. září v 16:30
🏟️ Kde: Eisstadion am Pulverturm, Straubing
📺 TV: Sport 2
▶️ Livestream: Tipsport, Chance
📊 Kurzy Tipsport
3.414.211.89
👉 Tip: Pardubice

Straubing – Pardubice live stream

Utkání mezi týmy Straubing Tigers a HC Dynamo Pardubice vysílají sázkové kanceláře na svých internetových televizích. Sledovat je tak může každý fanoušek na počítači nebo mobilu, aniž by musel mít placené TV kanály.

Straubing – Pardubice živě na TV Tipsport

Jednou z možností, jak sledovat zápas Straubing – Pardubice živě, je internetová televize TV Tipsport. Ta vysílá všechny zápasy hokejové Ligy mistrů a kromě ní i řadu dalších soutěží nejen z hokeje, ale i fotbalu, tenisu, basketbalu a mnoha jiných sportů.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Tipsport

  1. Registrujte se u Tipsportu a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Tipsport nezapomeňte využít vstupní bonus 300 Kč jen za registraci!

CHL live na TV Tipsport

Straubing – Pardubice live na TV Chance

Alternativní možností, jak vidět utkání Straubing – Pardubice, je live stream na internetové TV Chance. Kromě hokejové Ligy mistrů na ní najdete i přímé přenosy Tipsport Extraligy, Maxa ligy nebo NHL a nepřeberné množství live streamů z mnoha dalších sportů.

SPUSTIT TV CHANCE ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Chance

  1. Registrujte se u Chance a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Chance nezapomeňte využít vstupní bonus 200 Kč jen za registraci!

Zelený stream banner

Kdo vysílá Straubing – Pardubice v TV

Na hokejovou Ligu mistrů má vysílací práva společnost AMC, která u nás provozuje řadu placených kanálů včetně dvou sportovních. Zápas Straubing – Pardubice v TV bude vysílat stanice Sport 2, která nabídne i večerní duel Sparty s německými Eisbären.

Naladit si kanál Sport 2 můžete u většiny velkých poskytovatelů digitální televize, ve svojí programové nabídce ji má např. Telly. Tu určitě můžeme doporučit, její programové balíčky zahrnují i všechny stanice skupin Nova Sport a Premier Sport nebo oba Eurosporty.

Sledujte hokejovou ligu mistrů live v TV

Straubing Tigers vs. Pardubice online

Pro ty, kterým stačí jen textový komentář a obejdou se bez videa, bude jako vždy připravený textový online přenos na známém portálu Onlajny.com. Veškeré změny skóre a jiné důležité situace můžete sledovat také na webu Livesport.cz.

Straubing – Pardubice bilance

Pardubice se Straubingem ještě nikdy v minulosti nehrály, půjde tak o jejich první vzájemný souboj. Mírným favoritem je Dynamo, které se zatím zdá být ve slušné formě a v této sezoně se od něj očekávají velké věci.

Posledních 5 zápasů Straubing Tigers

V přípravě sehrál Straubing 3 zápasy s bilancí jedné výhry a dvou proher. V Lize mistrů je zatím po prvních třech kolech na 11. místě tabulky díky dvěma výhrám a jedné porážce.

  • (Liga mistrů) Curych – Straubing 3:2
  • (Liga mistrů) Straubing – Skellefteå 3:2 po nájezdech
  • (Liga mistrů) Straubing – Sonderjyske 3:0
  • (Přátelský) Straubing – Mountfield HK 1:2
  • (Přátelský) Straubing – Ingolstadt 1:3

Posledních 5 zápasů HC Dynamo Pardubice

Sérii pěti výher v řadě utnuli Pardubicím berlínští Eisbären, kteří Dynamo zdolali v nájezdech. I tak jsou ale Pardubice po třech kolech na pěkném 3. místě z 24 týmů.

  • (Liga mistrů) Eisbären – Pardubice 3:2 po nájezdech
  • (Liga mistrů) Pardubice – Tappara 5:1
  • (Liga mistrů) Pardubice – Fehérvár 7:0
  • (Přátelský) Mnichov – Pardubice 2:3 pp
  • (Přátelský) Žilina – Pardubice 2:3

VIDEO: Eisbären – Pardubice 13. 9. 2024

Sestavy Straubing Tigers vs. Dynamo Pardubice

Straubing Tigers: Bugl (McIntyre) – Braun, Brandt (A)(TS), Zimmermann, Klein, Green, Samuelsson, Clarke, Geitner – Lipon, Samanski (A), Leier – Fleischer, Brunnhuber, McKenzie – Hede, Leonhardt, Connolly (C) – St. Denis, Scott, Fonstad

HC Dynamo Pardubice: Will (Honzík)- Hrádek, Hájek, Šustr, Dvořák, Musil, Vála, Houdek – Herčík, Sedlák (C), Smejkal – Kaut (TS), Kousal, Radil – Paulovič, Zohorna (A), Mandát – Vondráček, Poulíček (A), Kaplan

Vstupenky na zápas Straubing – Pardubice

V tuto chvíli bohužel vstupenky na zápas Straubing – Pardubice k dostání nejsou, nenabízí je ani síť Sports Events 365, kde se jinak lístky na Ligu mistrů sehnat dají. Naopak stále jsou ještě volná místa na večerní zápas Eisbären Berlín vs. Sparta Praha.

Straubing Tigers – HC Dynamo Pardubice kurzy

Na duel 4. kola Ligy mistrů Straubing Tigers – HC Dynamo Pardubice si samozřejmě můžete i vsadit, kurzy jsou vypsané u všech českých sázkových kanceláří. Více se věří Dynamu, např. u Fortuny je kurz na vítězství Straubing Tigers 3.10, na remízu 4.20 a na výhru Pardubic 1.93.

Pokud nechcete přijít o peníze, můžete si vsadit i bez rizika. Stačí se zaregistrovat u některé z níže uvedených sázkovek a získáte vstupní bonus. Za něj si pak hned budete moci vsadit na libovolný zápas.

HOKEJOVÁ LM S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, youtube.com, sportsevents365.cz, ifortuna.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)