Třinec – Växjö [12.9.] live v TV, online, live stream, sestavy

Ve třetím kole CHL se Třinec poprvé představí doma, a to hned proti silnému vyzyvateli ze švédského Växjö, které překvapivě padlo v posledním utkání s britským Sheffieldem. Třinec – Växjö lze sledovat živě na stanici Sport 2, zdarma ho vysílají sázkové kanceláře Tipsport a Chance.

TŘINEC – VÄXJÖ ŽIVĚ ▷

Třinec – Växjö dnes

Hokejová Liga mistrů pokračuje třetími zápasy a Oceláři vyjedou na domácí led ve čtvrtek 12. září v 17:00. Třinec zatím nepoznal v letošním ročníku CHL porážku, pouze jednobodovou ztrátu ze zápasu v Lausanne, kdy zvítězil až v prodloužení. Ve druhém utkání na ledě francouzského mistra z Rouen měl na kahánku, protože na začátku třetí třetiny prohrával 1:3, ale dokázal zvítězit 5:3.

Kde sledovat HC Oceláři Třinec – Växjö Lakers HC

Zápas lze sledovat na placené televizní stanici Sport 2, ale také zdarma díky live přenosu od TV Tipsport a TV Chance, které vysílají kompletní program hokejové Ligy mistrů.

TŘINEC x VÄXJÖ – přehled
✅ Zápas: HC Oceláři Třinec – Växjö Lakers HC
📅 Kdy: 12. září v 17:00
🏟️ Kde: WERK arena, Třinec
📺 TV: Sport 2
▶️ Livestream: Tipsport, Chance
📊 Kurzy Tipsport
2.543.992.40
👉 Tip: Remíza

Třinec – Växjö zdarma přes live stream sázkových kanceláří

Utkání mohou registrovaní zákazníci sledovat bezplatně u sázkových kanceláří Tipsport a Chance.

Třinec – Växjö živě na TV Tipsport

Český lídr mezi sázkovými kancelářemi vysílá sportovní přenosy na své TV Tipsport. Nabídka je široká a pestrá, od exkluzivních přenosů MMA organizace Oktagon až po zámořské ligy NHL, NBA a NFL.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Tipsport

  1. Registrujte se u Tipsportu a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Tipsport nezapomeňte využít vstupní bonus 300 Kč jen za registraci!

CHL live na TV Tipsport

Třinec – Växjö live na TV Chance

Totožnou nabídku nalezneme u TV Chance, díky společným vysílacím právům s Tipsportem. Velmi populární je zde například fotbalová Chance Národní liga.

SPUSTIT TV CHANCE ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Chance

  1. Registrujte se u Chance a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte závod a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Chance nezapomeňte využít vstupní bonus 200 Kč jen za registraci!

Zelený stream banner

Kdo vysílá Třinec – Växjö v TV

Zápasy CHL vysílají v TV pouze stanice Sport 1 a 2. Aktuální klání třineckých konkrétně na Sport 2. Obě stanice naleznete v nabídce televizních operátorů Telly a Skylink.

SLEDUJTE CHL ŽIVĚ V TV ▷

Konkrétně Telly nabízí dokonce čistě sportovní balíček. V internetové TV obsahuje 20 sportovních kanálů a stojí 350 Kč měsíčně. Přes satelit je v něm 18 sportovních stanic a cena je 300 Kč za měsíc.

Sledujte hokejovou ligu mistrů live v TV

Kde sledovat Třinec – Växjö online

Utkání lze sledovat i online, a to na webu výsledkového servisu livesport.cz. Textový přenos najdete na zajišťují oblíbené onlajny.com.

Vzájemná bilance Třinec vs. Växjö

Odehrané vzájemné zápasy mezi Třincem a Växjö bychom hledali marně. Dochází na první konfrontaci dvou kvalitativně srovnatelných týmů. Vyrovnanost značí i kurzy sázkových kanceláří.

Švédská nejvyšší soutěž SHL a česká Tipsport Extraliga patří k nejlepším soutěžím v Evropě, a tak se můžeme těšit na vysokou kvalitu zápasu, kde pravděpodobně nepadne velké množství gólů, protože švédské kluby se drží přísného defenzivního stylu a Třinec díky němu vyhrál 5 titulů v řadě.

Posledních 5 zápasů HC Oceláři Třinec

Třinec se před zahájením domácí ligy prezentuje ve výborné formě. Z 6 předsezónních zápasů padl pouze s rivalem z Vítkovic. Extraliga už pět let nezná jiného vítěze než Třinecké draky.

  • (Liga Mistrů) Rouen – Třinec 3:5
  • (Liga Mistrů) Lausanne – Třinec 1:2 pp
  • (Přátelský) Vítkovice – Třinec 5:1
  • (Přátelský) Třinec – Banská Bystrica 5:2
  • (Přátelský) Třinec – Slovan Bratislava 8:4

Posledních 5 zápasů Växjö Lakers HC

Växjö se v posledních 4 sezonách švédské soutěže 3 krát probojovalo do finále a hned dvakrát zvítězilo. O to překvapivější je porážka s britským Sheffieldem. Nicméně šlo zatím o jediný přešlap před startem SHL, jinak se i Växjö prezentuje v dobré formě.

  • (Liga mistrů) Växjö – Sheffield 2:3 pp
  • (Liga mistrů) Växjö – Berlín 3:1
  • (Přátelský) Linköping – Växjö 2:3 sn
  • (Přátelský) Växjö – Curych 4:3 pp
  • (Přátelský) Mnichov – Växjö 0:4

VIDEO: První trénink Třince v nové sezoně

Sestavy HC Oceláři Třinec – Växjö Lakers HC

HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – M. Adámek, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Mrtka, Marinčin (A), Jank – M. Daňo, Cienciala, L. Hudáček (TS) – Kurovský, P. Vrána (C), Wałęga – Addamo, Sikora, Teplý – Hrehorčák, Čacho, Dravecký (A).

Växjö Lakers: Larmi (Åhman) – Persson (C), Cooper, Granberg, Martinsson, Lowe, Rosén, Giuttari – Blichfeld, Rasmussen (A), Eriksson (TS) – Robert, Strandberg, Ågren – Stjernborg, Koivula, McLaughlin – Sylvegård, Lundberg (A), Gustafsson – Nilsson.

Vstupenky na utkání Třinec vs Växjö

Vstupenky na třinecké zápasy lze zakoupit přímo přes oficiální web hcocelari.cz. V případě, že již nejsou k sehnání, tak doporučujeme zkusit portál Sports Events 365, kde najdete vstupenky na všechny světové sportovní akce.

Třinec vs. Växjö kurzy

Sázkové kanceláře shledávají klání jako velmi vyrovnaný, o čemž svědčí nižší kurz na remízový výsledek po 60 minutách (3.99). I my v redakci se kloníme na stranu nerozhodného stavu a spíše defenzivní bitvy.

Založte si účet u některé z níže uvedených sázkovek a získejte peníze zdarma. Registrace nic nestojí, získáte odměnu, za kterou si hned můžete vsadit bez rizika a navíc budete mít přístup k nekonečnému množství přímých sportovních přenosů z celého světa.

HOKEJOVÁ LM S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, hcocelari.cz, youtube.com, sportsevents365.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)