Eisbären Berlín – Pardubice live v TV, online, live stream, sestavy, kurzy

Hokejová Liga mistrů pokračuje v rychlém tempu a Dynamo Pardubice čeká už třetí zápas. Ten odehrají v pátek 13. září na ledě Eisbären Berlín, sledovat ho můžete na TV Tipsport nebo TV Chance. V televizi se bude vysílat jen záznam.

BERLÍN – PARDUBICE ŽIVĚ ▷

Eisbären Berlín – Pardubice

Pardubice vstoupily do hokejové Ligy mistrů na jedničku s hvězdičkou, vysokým rozdílem porazily jak maďarský Fehérvár, tak i finskou Tapparu.

Nyní je čeká první venkovní zápas této sezony, jejich soupeřem budou lední medvědi z Berlína. Ti v minulé sezoně vyhráli německou hokejovou ligu, v Lize mistrů minulý ročník nehráli.

Kde sledovat Eisbären Berlín – Dynamo Pardubice

Zápas Eisbären Berlín vs. Dynamo Pardubice může sledovat každý zadarmo, přímý přenos pro všechny vysílají TV Tipsport a TV Chance.

 EISBÄREN – PARDUBICE
✅ Zápas: Eisbären Berlín – Pardubice
📅 Kdy: 13. září v 19:30
🏟️ Kde: Wellblechpalast, Berlín
📺 TV: pouze záznam
▶️ Livestream: Tipsport, Chance
📊 Kurzy Tipsport
3.404.291.87
👉 Tip: Pardubice

Eisbären Berlín – Pardubice live stream

Jedinou možností, jak v Česku sledovat utkání Eisbären Berlín – Pardubice, jsou live streamy sázkových kanceláří. Velkou výhodou je, že jsou zcela zdarma a nemusíte si na účet vkládat žádné peníze.

Eisbären Berlín – Pardubice živě na TV Tipsport

Ideálním způsobem, jak sledovat utkání Eisbären – Pardubice je live stream na TV Tipsport. Pokud u ní ještě nemáte účet, stačí se jen zaregistrovat a není potřeba vůbec sázet. Naopak, za založení účtu ještě dostanete odměnu 300 Kč, které si můžete, ale nemusíte vsadit.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Tipsport

  1. Registrujte se u Tipsportu a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Tipsport nezapomeňte využít vstupní bonus 300 Kč jen za registraci!

CHL live na TV Tipsport

Eisbären Berlín – Pardubice live na TV Chance

Druhou možností, jak utkání Eisbären – Pardubice sledovat, je pustit si ho v internetové televizi TV Chance. Ta nabízí stejný obsah jako TV Tipsport a také v jejím případě je potřebná registrace. Ta ale nic nestojí, naopak vám za ni dají odměnu 200 Kč.

SPUSTIT TV CHANCE ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Chance

  1. Registrujte se u Chance a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Chance nezapomeňte využít vstupní bonus 200 Kč jen za registraci!

Zelený stream banner

Kde sledovat Eisbären Berlín – Pardubice v TV

Bohužel, tento zápas se v televizi překvapivě nevysílá. Vysílací práva na hokejovou Ligu mistrů má společnost AMC, která provozuje kanály Sport 1 a Sport 2. Na prvním programu ale poběží tenis a vzhledem k tomu, že zápas Pardubic by se časově překrýval s utkáním Sparty, live přenos v TV nebude.

V pátek 13. září tak v televizi na Sport 2 bude přímý přenos zápasu Unia Oswiecim – Red Bull Salzburg a po něm přímý přenos utkání Sheffield Steelers – Sparta Praha. Hned po jeho skončení bude Sport 2 vysílat zápas Eisbären Berlín – Pardubice alespoň ze záznamu.

Eisbären Berlín vs. Pardubice online

Pokud se na zápas nechcete nebo nemůžete dívat u Tipsportu nebo Chance, stále je tu možnost sledovat průběh zápasu díky textovému komentáři. Ze zápasu Eisbären Berlín – Pardubice online přenos nabízejí tradičně Onlajny.com, změny skóre přinese také portál Livesport.cz.

Eisbären Berlín vs. Pardubice bilance

Půjde už o 5. vzájemný zápas, více se zatím dařilo německému týmu. Tentokrát jsou ale mírným favoritem Pardubice, které v posledních letech mohutně investovaly do svého kádru a jejich tým je papírově rozhodně silnější než Eisbären.

Posledních 5 zápasů Eisbären Berlín

Berlínský tým v přípravě na novou sezonu 2x zvítězil, v Českých Budějovicích prohrál. V Lize mistrů má zatím bilanci jedné výhry a jedné prohry.

  • (Liga mistrů) Unia Oswiecim – Eisbären 1:4
  • (Liga mistrů) Växjö – Eisbären 3:1
  • (Přátelský) České Budějovice – Eisbären 5:0
  • (Přátelský) Eisbären – Kärpät 4:2
  • (Přátelský) Lausitzer Fuchse – Eisbären 0:5

Posledních 5 zápasů HC Dynamo Pardubice

Pardubice se před začátkem Tipsport Extraligy zdají být ve skvělé formě. Dynamo vyhrálo všechny zápasy v přípravě a v Lize mistrů zatím předvádí skvělé výkony.

  • (Liga mistrů) Pardubice – Tappara 5:1
  • (Liga mistrů) Pardubice – Fehérvár 7:0
  • (Přátelský) Mnichov – Pardubice 2:3 pp
  • (Přátelský) Žilina – Pardubice 2:3
  • (Přátelský) Pardubice B – Pardubice 3:5

VIDEO: Pardubice – Tappara 7. 9. 2024

Sestavy Eisbären Berlín vs. Dynamo Pardubice

Eisbären Berlín: Hildebrand (Stettmer) – Wissmann (C)(TS), Müller, Reinke, Galipeau, Mik – Bergmann, Byron, Kirk – Pföderl, Boychuk (A), Noebels (A) – Hördler, Fontaine, Tiffels – Veilleux, Wiederer, Schäfer

HC Dynamo Pardubice: Will (Honzík) – Čerešňák (A), Hájek, Šustr, Dvořák, Musil, Vála, Hrádek, Houdek – Kaut, Sedlák (C), Červenka (A)(TS) – Radil, Zohorna, Kousal – Vondráček, Poulíček, Mandát – Herčík, Paulovič, Kaplan

Vstupenky na zápas Eisbären Berlín – Pardubice

Kdo se chce vydat fandit Dynamu do Berlína, může si vstupenky na hokej objednat na portálu Sports Events 365. Na něm lze sehnat nejen lístky na všechny zápasy Ligy mistrů, ale i na zámořskou NHL a spoustu prestižních fotbalových soutěží, tenisových turnajů a mnoho dalších sportovních událostí.

VSTUPENKY NA ZÁPAS ▷

Eisbären Berlín – Pardubice kurzy

Pokud si chcete na utkání Eisbären Berlín – Dynamo Pardubice vsadit, kurzy na něj najdete u všech českých sázkových kanceláří. Jejich bookmakeři věří spíše českému týmu, např. u Betana je na domácí Eisbären kurz 3.45, na remízu 4.60 na výhru Pardubic 1.87.

U Tipsportu můžete sázet i na celkového vítěze hokejové Ligy mistrů, nejnižší kurzy mají aktuálně všechny 3 švédské týmy – Färjestad (6.00), Skelleftea (6.00) a Växjö (9.00). Hned za nimi jsou ale Pardubice s kurzem 11.00.

HOKEJOVÁ LM S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, sport1tv.cz, youtube.com, sportsevents365.cz, betano.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)