Sparta – Tappara live v TV, online, live stream, sestavy, kurzy

Začíná další ročník hokejové Ligy mistrů, Sparta svůj první zápas odehrála doma proti Tappara Tampere. Zápas se rozhodl až v samostatných nájezdech, ve kterých byl úspěšnější finský tým.

Sparta – Tappara 1:2 po s.n.

Ještě před startem Tipsport Extraligy čekají Spartu hned 4 zápasy v Lize mistrů. První dva hraje na domácím ledě a prvním soupeřem byla finská Tappara, vítěz posledního ročníku finské ligy a vítěz Ligy mistrů v sezoně 2022/23.

Úvodní gól zápasu padl ve 30. minutě, kdy Tapparu poslal do vedení Aleksi Mustonen. O 5 minut později ale srovnal Filip Chlapík a další branka už nepadla ani v základní hrací době ani v prodloužení.

V nájezdech pak kralovali brankáři, první gól padl až v 9. sérii. Nakonec rozhodla 10. série a bonusový bod tak získává Tappara.

Kde sledovat HC Sparta Praha – Tappara

Pokud jste nemohli přímo do O2 Areny, zápas šlo sledovat na TV Tipsport, TV Chance nebo v televizi na Sport 2.

SPARTA – TAPPARA
✅ Zápas: HC Sparta Praha – Tappara
📅 Kdy: 5. září v 19:30
🏟️ Kde: O2 Arena, Praha
📺 TV: Sport 2
▶️ Livestream: Tipsport, Chance
📊 Kurzy Tipsport
2.243.842.70
👉 Tip: Sparta

Sparta – Tappara live stream

Kdo nemá placené TV kanály nebo se mu za ně nechce platit, mohl sledovat z utkání Sparta – Tappara live stream zdarma. Jedinou podmínkou bylo mít účet u některé ze sázkových kanceláří, které tento přenos nabídnou.

Sparta – Tappara živě na TV Tipsport

Zápas 1. kola hokejové Ligy mistrů HC Sparta – Tappara se živě vysílal na internetové televizi TV Tipsport. Pokud k ní nemáte přístup, určitě doporučujeme se zaregistrovat. Budete tak moci sledovat nejen všechny zápasy hokejové Ligy mistrů, ale i kompletní program Tipsport extraligy, Maxa ligy a přenosy z NHL.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Tipsport

  1. Registrujte se u Tipsportu a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Tipsport nezapomeňte využít vstupní bonus 300 Kč jen za registraci!

CHL live na TV Tipsport

Sparta – Tappara live na TV Chance

Vedle Tipsportu můžete všechny zápasy letošní hokejové Ligy mistrů sledovat také na TV Chance. I ona nabízí bohatý hokejový program včetně extraligy, Maxa ligy a NHL.

SPUSTIT TV CHANCE ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Chance

  1. Registrujte se u Chance a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte závod a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Chance nezapomeňte využít vstupní bonus 200 Kč jen za registraci!

Zelený fotbal banner

Sparta – Tappara v TV

Utkání Sparta – Tappara se dalo samozřejmě sledovat i v televizi, práva na Ligu mistrů nadále zůstávají u společnosti AMC. Jednotlivé zápasy tak budou vysílat stanice Sport 1 a Sport 2, duel Sparta – Tappara jste si mohli pustit v přímém přenosu na Sport 2.

Tyto dvě stanice naladíte u řady velkých poskytovatelů placené digitální televize, naladit se dají přes kabel, internet i satelit. Mezi operátory, které ji nabízejí, patří také Skylink, kde najdete pestrou paletu nejen sportovních kanálů, ale i stovek dalších stanic.

Sledujte hokejovou ligu mistrů live v TV

Sparta vs. Tappara online

Z duelu 1. kola Ligy mistrů Sparta – Tappara byl jako vždy k dispozici i textový online přenos, ten jako vždy naleznete na portálu Onlajny.com. Změny skóre a statistiky nabídl také oblíbený výsledkový web Livesport.cz.

Sparta vs. Tappara bilance

Jednalo se o historicky první vzájemný zápas, Sparta ještě s Tapparou nikdy nehrála. Soupeř je to každopádně velmi silný, Tappara vyhrála poslední 3 ročníky finské ligy a v minulém roce zvítězila i v Lize mistrů. Spartu tak hned na začátku ročníku čekala velmi těžká zkouška.

Posledních 5 zápasů HC Sparta Praha

V přípravě na novou sezonu odehrála Sparta celkem 6 zápasů a 5 z nich vyhrála, porazila ji pouze Plzeň po samostatných nájezdech.

  • (Přátelský) Wolfsburg – Sparta 3:6
  • (Přátelský) Sparta – České Budějovice 3:0
  • (Přátelský) Sparta – Mountfield HK 1:0
  • (Přátelský) Plzeň – Sparta 1:0 SN
  • (Přátelský) Sparta – Cornell Big Red 6:1

Posledních 5 zápasů Tappara

Tappara hrála v přípravě pouze 4 zápasy,  jeden vyhrála a 3 prohrála. Úspěšný byl pro ni zápas proti IFK Helsinki, kterému nasázela 9 branek.

  • (Přátelský) KooKoo – Tappara 4:3
  • (Přátelský) Tappara – IFK Helsinki 9:4
  • (Přátelský) Tappara – Ilves 1:2 SN
  • (Přátelský) Tappara – Kiekko-Espoo 2:4
  • (Liga) Tappara – Pelicans 3:0

VIDEO: Tappara – IFK Helsinki 17. 8. 2024

Sestavy HC Sparta Praha vs. Tappara

HC Sparta Praha: Kořenář (Volevecký) – Moravčík, Kemiläinen, Krejčík, Tomov, Pavlák, Irving, Mikliš, Tůma – Hyka, Sobotka, Řepík – D. Vitouch, Horák, Chlapík – Forman, Najman, Kousal – K. Hrabík, O. Hrabík, M. Vitouch.

Tappara Tampere: Metsola (Kohonen) – Brickley, Matinmikko, Leskinen, Juolevi, Tuulola, Gallet, Karki – Savinainen, Mattila, Tanus – Puhakka, Keskinen, Rautiainen – Mustonen, Rasanen, Antonen – Luoto, Rauhala, Jarventie – Nykanen.

Sparta – Tappara vstupenky

Na zápas Sparta – Tappara jste si mohli vstupenky koupit v sítích Ticketmaster a Ticketportal, ceny se většinou pohybovaly mezi 200 – 260 Kč. Na stejných portálech byly k dispozici i lístky na další zápasy Sparty jak v Lize mistrů, tak i v Tipsport extralize.

Sparta vs. Tappara kurzy

Pokud jste si chtěli na zápas Sparta vs. Tappara vsadit, kurzy byly vypsané u všech českých sázkových kanceláří. Byly docela vyrovnané, zápas v podstatě neměl favorita. Např. u Fortuny byl na výhru Sparty kurz 2.21, na remízu 3.95 a na vítězství Tappary 2.65.

Pokud se vám nechce riskovat, vsadit si můžete i tak. Založte si účet u některé z níže uvedených sázkovek, získejte bonus jen za registraci a můžete si vsadit zdarma, ať už na Spartu s Tapparou nebo cokoliv jiného.

HOKEJOVÁ LM S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, hcsparta.cz, ticketmaster.cz, ticketportal.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)