UFC Procházka vs. Reyes ONLINE – program, Fight Card, výsledky. Drtivá výhra Jiřího Procházky! (VIDEO)

Jiří Procházka se napodruhé konečně utkal s Dominickem Reyesem a ze souboje vyšel vítězně díky knockoutu ve druhém kole. Program a fight card a výsledky zápasů eventu UFC Fight Night: Reyes vs Procházka najdete zde.

Kde a kdy se uskuteční UFC Fight Night: Procházka vs Reyes?

Galavečer UFC Fight Night: Procházka vs. Reyes se uskutečnil 1. května 2021 v UFC Apex, tradičním dějišti turnajů UFC v Las Vegas.

Co je UFC Fight Night

UFC Fight Night je event z dílny organizace UFC, na kterém dostávají prostor také méně známí MMA zápasníci a i nováčci v organizaci. Několikrát se na UFC Fight Night představil například i Mach Muradov. Vítězný zápas Jiřího Procházky byl vrcholem celého galavečera. Procházka je tak prvním Čechem, který bojoval v hlavním zápasu na fight card organizace UFC.

UFC Fight Night: Procházka vs. Reyes – program a výsledky zápasů

Program UFC začal zápasy Prelims karty, po kterých následovala hlavní zápasová karta se zápasem večera Procházka vs. Reyes.

UFC FN 🥊 FIGHT CARD

HLAVNÍ ZÁPASOVÁ KARTA
Light Heavyweight (do 93 kg) Dominick Reyes vs. Jiří Procházka KO, 2. kolo
Featherweight (do 66 kg) Giga Chikadze vs. Cub Swanson TKO, 1. kolo
Light heavyweight (do 93 kg) Ion Cutelaba vs. Dustin Jacoby Remíza, 3. kolo
Middleweight (do 84 kg) Sean Strickland vs. Krzysztof Jotko Rozhodnutí, 3. kolo
Bantamwight (do 77 kg) Merab Dvalishvili vs. Cody Stamann Rozhodnutí, 3. kolo

Kde sledovat UFC Procházka vs Reyes LIVE?

Live vysílání z UFC Procházka vs Reyes jsme mohli sledovat sledovat nejen v televizi, ale také online v podobě live streamu. Zde je přehled všech možností.

Živý TV přenos UFC Fight Night na Premier Sport

O živé televizní vysílání UFC Fight Night a hlavního zápasu Reyes vs. Procházka se postarala TV stanice Premier Sport. Ta převzala vysílací práva na UFC od Nova sport a od začátku roku 2021 tak Premier Sport vysílá živě všechny eventy organizace UFC.

UFC Procházka vs. Reyes online na TV Tipsport

Vynikající možností jak sledovat UFC Procházky vs. Reyes byla také online televize sázkové kanceláře Tipsport. Na TV Tisport lze kromě množství jiných sportovních zápasů, jako například zápasy Tipsport extraligy, sledovat rovněž i celý program UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka. To vše zadarmo.

Jak sledovat UFC na TV Tipsport zdarma?

  1. Registrujte se v Tipsporte kliknutím ZDE.
  2. Po úspěšné registraci můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zadarmo.
    (Poté je nutné vsadit měsíčně alespoň 30 Kč)
  3. Kromě sledování zdarma dostanete od Tipsportu také bonus 150 Kč na první sázky.
  4. Náš tip: 150 Kč, ktoré získate za registraci, rozdělte na minimální sázky (5 Kč) a vsaďte si s minimálními kurzy. Tak můžete sledovat turnaje UFC bez omezení!

Zapnout TV Tipsport ⇒

UFC FN: Reyes vs Procházka live stream na TV Chance

UFC FN: Reyes vs. Procházka je možné sledovat online také na TV Chance. Live stream z tohoto turnaje je zde dostupný za stejných podmínek, které platí u TV Tipsport.

Stejně tak obdržíte i bonus při registraci tentokráte dokonce ve výši 200 Kč.

Spustit Chance TV online ▹

Live stream na Fortuna TV UFC Procházka vs. Reyes

Live stream UFC Procházka vs. Reyes jste mohli sledovat také na Fortuna TV. Fortuna je další sázkovou kanceláří, která prostřednictvím své internetové televize nabízí live streamy ze všech turnajů UFC zdarma a to již od UFC 257.

I v sázkové kanceláři Fortuna získáte registrační bonus za ověření účtu zdarma.

Sledujte Fortuna TV live▹

UFC Procházka vs. Reyes: online live stream

Online live stream UFC Procházka vs. Reyes televize Premier Sport bylo možné sledovat také prostřednictvím live streamu.

První možností je platforma O2TV, která nabízí vysílání Premier Sport online.

Další možností je pak jiná internetová služba Telly, dříve známá jako DIGI.GO.

UFC Fight Night: oficiální PPV live stream

Přístup k oficiálnímu live streamu UFC Fight Night získáte zakoupením oficiálního PPV (Pay-Per-View). To najdete pod názvem UFC Fight Pass na webu organizace UFC.

Kromě samotného live streamu kompletního programu se vám rovněž otevře i MMA knihovna s množstvím předešlých UFC zápasů a MMA turnajů včetně rozhovorů se zápasníky.

TIP ❱ Kde sledovat MMA živě ›

UFC Procházka vs Reyes

Zápas UFC Procházka vs Reyes byl poměrně nečekanou událostí. Jiří Procházka si totiž nevybral soupeře, se kterým by měl jistou výhru a šanci na další postup v žebříčku UFC až případnému titulu. Místo toho se rozhodl zápasit s Dominickem Reyesem. Reyes se až dvakrát téměř stal šampionem, když zápasil o titul s Jonem Jonesem a poté s Janem Blachowiczem.

Procházka nakonec vypl Reyese ve druhém kole a připsal si tak další KO v kariéře. Po zdolání tohoto náročného soupeře se pravděpodobně i sám Procházka stane dalším titulovým vyzývatelem polotěžké váhy.

Kdo je Jiří Procházka?

Jiří „Denisa“ Procházka je český MMA bojovník, který v současnosti zápasí v Light Heavyweight divizi organizace UFC. Tento bývalý zápasník japonské organizace Rizin Fighting Federation je považován za nejlepšího MMA bojovníka v České republice i na Slovensku.

Začínal jako bojovník Muay Thai a do dneška se soustředí především na toto bojové umění. To, jak nebezpečný je v boji v postoji svědčí i jeho jeho bilance KO vítězství (24/30).

Jiří Procházka: Sherdog statistika

Zkušený zápasník Procházka má za sebou 30 profesionálních zápasů, z nichž má na kontě pouze 3 prohry.

Zápasy MMA: 30
Výhry: 27
KO24
Submise: 2
Rozhodnutí: 1
Prohry: 3

Kdo je Dominick Reyes?

Dominick Reyes je americký zápasník MMA, který se nepochybně dá označit za jednoho z nejlepších bojovníků současnosti. Aktuálně soutěží v Light Heavyweight divizi UFC.

Dominick Reyes: Sherdog statistika

Reyes má za sebou pouze 14 profesionálních zápasů, což je vzhledem k jeho věku neí příliš.

Zápasy MMA: 14
Výhry: 12
KO: 7
Submise: 2
Rozhodnutí: 3
Prohry: 2

Zdroj: sherdog.com, ufc.com, tapology.com