Dostihy Slušovice 2024 – program závodů, live stream zdarma

Menší městečko Slušovice patří od 80. let mezi tradiční zastávky pro fanoušky dostihů. Podívejte se na náš přehled, ve kterých dnech se letos dostihy Slušovice 2024 konají, kde najít výsledky, kde lze dostihy sledovat online, kolik stojí vstupenky a další informace o závodišti.

SLEDUJTE DOSTIHY ŽIVĚ ▷

Dostihy Slušovice 2024

Vedle závodiště v Brně jsou dostihy Slušovice 2024 jediným místem na Moravě, kde se závody v koňských dostizích konají.

Také ze Slušovic se dají sledovat sportovní přenosy živě, ať už v televizi nebo přes internetové live streamy. Oblíbená je zejména tradiční Velká slušovická, která se koná každý rok v říjnu.

Dostihy Slušovice

Dostihy Slušovice se tento rok konají od května do října, ze všech dostihů se vysílají i bezplatné live streamy.

DOSTIHY SLUŠOVICE – PŘEHLED
Termín květen – říjen
Místo Slušovice
Dostihové dny 5
TV přenosy ČT sport
Live stream TV Tipsport, YouTube
Off.web dostihyslusovice.cz

Dostihy Slušovice program 2024

Letos je ve Slušovicích na programu celkem 5 dostihových dní, asi nejvýznamější akcí je Velká slušovická steeplechase, která se tradičně koná na státní svátek 28. října.

SLUŠOVICE DOSTIHY PROGRAM 2024
Datum Hlavní dostih
11.5. Cena města Slušovice
9.6. Rovinové a překážkové dostihy
20.7. Rovinové a překážkové dostihy
7.9. Rovinové a překážkové dostihy
28.10. Velká slušovická steeplechase

Velká slušovická steeplechase 2024

Velká slušovická steeplechase cross country je nejznámějším dostihem, který se v tomto městě pravidelně pořádá. Jedná se o překážkový běh na 5 200 m a jde o vyvrcholení celé dostihové sezony ve Slušovicích. Loni se konal její jubilejní 40. ročník.

Slušovice dostihy 2024 výsledky

Výsledky všech dostihů ve Slušovicích si můžete zkontrolovat na specializovaném portálu dostihyjc.cz, kde jsou kompletní výsledkové listiny všech českých dostihů.

Dostihy Slušovice 2024
Dostihové závodiště Slušovice (zdroj: dostihy.cz)

Kde sledovat dostihy Slušovice

Sledovat dostihy Slušovice můžete nejen přímo na místě, ale také v televizi, na počítači, mobilním telefonu nebo tabletu. Podívejte se na jednotlivé možnosti, kde lze tento rok dostihy ze Slušovic naladit.

Dostihy Slušovice live na ČT sport

Přímé přenosy z českých dostihů u nás v průběhu roku vysílá veřejnoprávní stanice ČT sport, v posledních letech divákům nabídla živě např. Velkou slušovickou steeplechase.

Jednotlivé dostihy si kdykoliv můžete pustit i ze záznamu na webových stránkách České televize nebo v aplikaci iVysílání.

Slušovice dostihy live stream

Zatímco televize vysílá jen vybrané podniky, sázkové kanceláře nabízejí daleko širší množství obsahu. Slušovice dostihy live stream tak můžete sledovat např. na TV Tipsport.

Ta nabízí fanouškům dostihů velkou porci přímých přenosů nejen z Česka, ale i ze světa. Dostihy Slušovice online lze sledovat také na YouTube.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Jak sledovat dostihy na TV Tipsport

  1. Registrujte se u Tipsportu a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „DOSTIHY“
  4. Zvolte závod a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování dostihů na TV Tipsport nezapomeňte využít vstupní bonus 300 Kč jen za registraci!

Live přenos na TV Tipsport živě

Vstupenky na dostihy Slušovice

Vstupenky na dostihy Slušovice nejsou drahé, základní cena lístků je 100 Kč. Děti mají vstup do areálu zdarma, nic se nemusí platit ani za parkování. Na místě si můžete koupit podrobný dostihový program, který stojí 50 Kč.

Dostihové závodiště Slušovice

První dostihová stáj vznikla ve Slušovicích v roce 1975, v roce 1980 se rozhodlo o stavbě závodiště a o rok později se zde konaly oficiální první dostihy.

Dostihové závodiště ve Slušovicích je kromě svého originálního vzhledu zajímavé i tím, že jako jediné v Česku má klopené oblouky.

Areál zažil svou největší slávu v 80. letech, např. v roce 1984 přišlo na Květnovou cenu přes 43 000 diváků. Konaly se zde také závody rallye a řada dalších zajímavých událostí.

VIDEO: Velká slušovická steeplechase 2023

Zdroje: dostihyslusovice.cz, dostihyjc.cz, dostihy.cz, youtube.com

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)