Internetová televize TVCOM online – jaké sporty a soutěže zde můžete sledovat živě

Kromě tradičních TV kanálů na našem trhu působí i různé internetové platformy se sportovním obsahem. TVCOM je internetová televize, která přináší přímé přenosy z domácích lig a zaměřuje se především na fotbal, basketbal a házenou. Podívejte se co přesně nabízí a jak se dá sledovat.

KDE SLEDOVAT SPORT ONLINE ▷
online tv hodnocení cena online sledovat
TV Tipsport ★★★ 5.0 7 dní zdarma od registrace ✅ Mobil, Apk LIVE
Chance TV ★★★ 5.0 7 dní zdarma od registrace ✅ Mobil, Apk LIVE
Betano TV ★★★ 5.0 Zdarma s minimálním vkladem ✅ Mobil, Apk LIVE
SazkaBet TV ★★☆ 4.8 Zdarma s kladným zůstatkem na účtu ✅ Mobil, Apk LIVE
Fortuna TV ★★☆ 4.8 Zdarma s kladným zůstatkem na účtu ✅ Mobil, Apk LIVE
Voyo TV ★★★ 5.0 Poplatek 159 Kč/měsíc ✅ Mobil, Apk LIVE
Max TV ★★☆ 4.8 Poplatek 289 Kč/měsíc ✅ Mobil, Apk LIVE
18+ Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

TVCOM online

TVCOM online je bezplatná internetová televize, na které můžete sledovat sportovní přenosy z českých ligových soutěží. Vysílá se na ní zejména fotbal, basketbal a házená, v menší míře pak i další sporty, jako je např. aerobik

TVCOM live

TVCOM live vysílá všechny přenosy zdarma, jedná se tak o podobný koncept, jaký má např. internetová televize Sporttotal. Veškerý obsah můžete sledovat nejen na počítačích, mobilech a tabletech, ale i v televizi přes Smart TV aplikaci.

TVCOM LIVE
🌐 Web tvcom.cz
⚽ Sporty v ČR Fotbal, basketbal, házená, aerobic
📱 Mobilní aplikace Ano, Android a iOS
📺 Smart TV aplikace Ano, Samsung a LG
🪙 Cena Zdarma
🖼️ HD přenosy Ano
🏭 Provozovatel TVCOM s.r.o.

TVCOM fotbal

Jedním z klíčových sportů je na internetové platformě TVCOM fotbal. Vysílají se zde přímé přenosy z velkého množství soutěží, jedná se ale výhradně o nižší české ligy.

Konkrétně se zde dají sledovat vybrané přenosy ze třetí fotbalové ligy (dříve ČFL a MSFL), dále ze všech skupin 4. ligy (dříve divize), ze všech 5. lig (dříve krajských přeborů) a ze zápasů mládežnického Planeo Cupu. Nově se zde vysílá také ženská Fortuna liga.

V archivu TVCOM si lze pustit i různé sestřihy a záznamy fotbalových zápasů ze starších sezon. Občas jsou na programu i některé přátelské zápasy.

TVCOM basketbal

Velmi důležitou roli má na TVCOM také basketbal. Pro fanoušky tohoto sportu je TVCOM skvělým místem, najdou zde totiž obrovské množství přímých přenosů z celé řady českých soutěží. Vysílá se zde mužská i ženská nejvyšší liga, pohár, druhé nejvyšší ligy nebo mládežnické soutěže.

Jednotlivé zápasy si také můžete kdykoliv pustit celé zpětně. Dříve se na TVCOM vysílalo i Studio basketbal, podobně jako mají svoje studia klasické TV kanály.

TVCOM házená

Dalším sportem, který lze zdarma přes internet sledovat, je na TVCOM házená. Vysílají se tu jak přímé přenosy z extraligy mužů, tak i z ženské MOL ligy. Vedle nich ale vysílá TVCOM i zápasy mládežnických soutěží, např. ligy mladšího a staršího dorostu.

Také utkání v házené se dají pouštět ze záznamu, stačí si vybrat sezonu a tým a zobrazí se vám přehled všech odvysílaných zápasů.

Další sporty na TVCOM

Kromě basketbalu, házené a fotbalu jsou na TVCOM v menší míře zastoupeny i jiné sporty. Patří mezi ně zejména aerobik, dříve byl ale součástí programu i lední hokej, florbal a další sporty.

Aplikace TVCOM

Přímé přenosy na TVCOM online se dají sledovat třemi způsoby. Buď přes internetový prohlížeč, nebo v mobilní aplikaci a nebo v aplikaci pro chytré televizory. Ve všech třech případech je TVCOM live zcela zdarma.

TVCOM aplikace pro mobilní telefony

TVCOM aplikace pro mobilní telefony je dostupná pro oba hlavní operační systémy, stáhnout si ji tak do svého zařízení mohou jak majitelé mobilů s Androidem, tak i ti, kteří mají telefon od Applu. Samozřejmě to platí i pro tablety.

Aplikace TVCOM pro Smart TV

Aplikace TVCOM pro Smart TV vyšla také a stáhnout se dá u tří systémů – na chytrých televizorech se Samsung Tizen, LG webOS a Android TV. Je velmi přehledná a snadno si v ní najdete zápas, který vás zajímá.

TVCOM

TVCOM cz dnes

Pokud vás zajímá, jaké sportovní přenosy se vysílají na TVCOM cz dnes, co bude na programu v následujících dnech, nebo co se vysílalo dříve, vše si můžete snadno zjistit na webu TVCOM. V horní části jejich portálu si kliknete na vybrané datum a otevře se vám program všech přenosů na daný den.

Chcete-li si pustit přenos, co se vysílal dříve, dostanete se k němu tak, že nahoře vlevo kliknete na ikonu kalendáře, zvolíte měsíc a den a opět vám vyjede seznam přenosů s daným datem. Nebo můžete vyhledávat jednoduše přes konkrétní sport a vybranou ligu.

Další informace o internetové televizi TVCOM najdete na jejím webu a také na sociálních sítích:

Zdroj: tvcom.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)