Kde sledovat Hokejovou Ligu Mistrů živě – v TV, online a live stream zdarma

Hokejová Liga Mistrů neboli CHL, jak zní anglická zkratka, je momentálně jediná celoevropská hokejová soutěž. Přinášíme přehled možností, jak sledovat hokejovou Ligu mistrů v TV, online zdarma na internetu nebo přes live stream v mobilu. 

HOKEJOVÁ LM LIVE
TV Tipsport ✅ Mobil LIVE › 300 Kč bez vkladu
TV Chance ✅ Mobil LIVE › 200 Kč zadarmo
Sazkabet TV Mobil LIVE › 500 Kč na ruku
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hokejová Liga Mistrů živě

Hokejová Liga mistrů, které se pravidelně účastní i týmy z české Tipsport Extraligy, je dostupná u vícero poskytovatelů, ať už v televizi nebo na internetu, za poplatek i zdarma.

Také letos se dají sledovat sportovní přenosy z Ligy mistrů na kanálech Sport TV nebo zdarma u vybraných sázkových kanceláří.

Hokejová liga mistrů live

Hokejová liga mistrů v TV

Hokejová liga mistrů v TV se bude i v této sezoně vysílat na televizních programech Sport 1 a Sport 2. Champions League patří na těchto dvou kanálech k nejatraktivnějšímu obsahu spolu s fotbalovými přenosy z italské Serie A, Evropské a Konferenční ligy nebo Ligy národů.

Liga mistrů na Sport 1 a Sport 2

Na kanálech Sport 1 a Sport 2 můžete i v této sezoně sledovat přímé přenosy všech zápasů českých týmů. Fanoušci Sparty, Pardubic a Třince tak budou moci sledovat všechna utkání svých týmů živě nejen z extraligy, ale i z Ligy mistrů.

Kromě zápasů Pardubic, Sparty a Třince nabídne Sport 1 a Sport 2 i vybrané duely jiných týmů. Pokud ještě Sport 1 a Sport 2 nemáte, najdete je skoro u všech velkých poskytovatelů placené digitální televize.

V nabídce je má např. Telly, kde si můžete si klidně objednat jen samostatný sportovní balíček a neplatit tak zbytečně za hromadu kanálů, která vás nezajímají. Cena sportovního balíčku je 350 Kč na měsíc, případně 3 500 Kč na rok.

HOKEJOVÁ LM NA TELLY ▷

Hokejová Liga mistrů zdarma na live streamech

Pokud nemáte přístup ke stanicím Sport 1 a Sport 2, i tak můžete zápasy Ligy mistrů sledovat. Vysílají se totiž přes live streamy sázkových kanceláří, kde jsou tak dostupné zdarma pro všechny zaregistrované klienty.

Hokejová Liga mistrů na TV Tipsport

Sázková kancelář Tipsport patří mezi oficiální sponzory hokejové Ligy mistrů. Live streamy z této soutěže tak můžete sledovat i na  TV Tipsport, kde jsou dostupné zcela zdarma. Pro jejich sledování stačí splnit pár jednoduchých podmínek.

SPUSTIT TV TIPSPORT ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Tipsport

  1. Registrujte se u Tipsportu a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokejové Ligy mistrů na TV Tipsport nezapomeňte využít vstupní bonus 300 Kč jen za registraci!

CHL live na TV Tipsport

 

Hokejová Liga mistrů na TV Chance

Druhou možností, jak vidět zápasy hokejové Ligy mistrů zadarmo, jsou live streamy od TV Chance. Ta nabízí stejné přenosy jako TV Tipsport a shodná je i její kurzová nabídka. Za registraci u ní dostanete vstupní bonus 200 Kč.

SPUSTIT TV CHANCE ▷

Jak sledovat hokejovou Ligu mistrů na TV Chance

  1. Registrujte se u Chance a přihlaste se
  2. V horní liště klikněte na „LIVE“
  3. Vyberte „HOKEJ“
  4. Zvolte zápas a sledujte live!

Odteď můžete sledovat sportovní přenosy 7 dní zcela zdarma.

Kromě sledování hokeje na TV Chance nezapomeňte využít vstupní bonus 200 Kč jen za registraci!

Zelený fotbal banner

Liga mistrů v hokeji na Sazkabet TV

Poslední sázkovou kanceláří, která u nás přímé přenosy z hokejové Ligy mistrů vysílá, je Sazkabet TV. Také u ní najdete široké spektrum live streamů z hokeje, fotbalu, tenisu, basketbalu a mnoha dalších sportů. Navíc s bonusem 500 Kč jen za registraci.

SPUSTIT SAZKABET TV ▷

Aktuální program Ligy mistrů v TV

Podívejte se, které zápasy Ligy mistrů se budou v nejbližší době vysílat v televizi, v jakých časech a na kterých stanicích:

HOKEJOVÁ LIGA MISTRŮ V TV
Termín Fáze Utkání TV
5.9. 17:00 1. kolo Pardubice – Fehervar Sport 2
5.9. 19:30 1. kolo Sparta – Tappara Sport 2
6.9. 18:00 1. kolo Lausanne – Třinec Sport 2
7.9. 16:30 2. kolo Pardubice – Tappara Sport 1
7.9. 18:30 2. kolo Sparta – Fehervar Sport 2
8.9. 16:00 2. kolo Rouen – Třinec Sport 2
8.9. 18:30 2. kolo Bremerhaven – Lausanne Sport 2

Hokejová LM aplikace

Dostupná je i oficiální aplikace, kterou si můžete zdarma stáhnout jak v Google Play, tak i v App Store. Aplikace je jednoduchá a přehledná. Nabízí kompletní výsledky, statistiky, novinky, sestřihy zápasů a v neposlední řadě live streamy z vybraných zápasů zcela zdarma.

Mobilní aplikace Tipsport a Chance

I sázkové kanceláře Tipsport, Chance a Sazkabet mají vlastní aplikace dostupné pro Android a iOS. Všechny zápasy tak můžete sledovat i v mobilu nebo tabletu, ať už jste kdekoliv.

Tipsport Všechny streamy na jednom místě

Hokejová Liga Mistrů 2024/25

Hokejová Liga Mistrů prošla od sezony 2023/2024 velkými změnami. Hraje ji jen 24 týmů namísto původních 32. Výsledky se nově započítávají do společné tabulky, kde každý klub narazí na 6 různých soupeřů, do play off postupuje nejlepších 16 celků.

Změnami ale prošla i pravidla. Gól v přesilovce nově nekončí tuto početní výhodu, zato branka v oslabení nyní vrací potrestaného hráče na led a gól v signalizované výhodě neruší avizovaný trest.

V sezoně 2024/25 hrají Ligu mistrů 3 české kluby – Oceláři Třinec, Dynamo Pardubice a Sparta Praha. Naopak Slovensko z této soutěže vypadlo a nehraje z něj ani jedno mužstvo.

Kurzy na hokejovou Ligu mistrů

Na hokej, včetně hokejové Ligy mistrů, si lze v České republice vsadit u všech sázkových kanceláří. Kurzy najdete nejen u Tipsportu, ale i u Fortuny, Chance, Betana, Sazkabetu nebo BetX.

Určitě využijte možnosti získat bonus, jen za registraci vás odmění všechny sázkovky uvedené v tabulce. Budete si tak moci vsadit i bez rizika, ať už na vaše oblíbené týmy v Lize mistrů nebo na cokoli jiného.

LIGA MISTRŮ S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
BetX 500 Kč na sázky VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: championshockeyleague.com, sport1tv.cz, tipsport.cz, chance.cz, sazka.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)