Ukrajina – Česko Liga národů 2024/25 – sestavy, live přenos, kurzy

Po pátečním vítězství nad Albánií čeká český národní tým v pondělí další zápas v Lize národů. Utkání se hraje od 20:45 v polské Vratislavi a sledovat ho můžete v přímém přenosu na ČT sport.

UKRAJINA – ČESKO AUDIO PŘENOS ▷

Ukrajina – Česko Liga národů 2024/25

Naši v tomto ročníku fotbalové Ligy národů nezačali nejlépe, poslední dva zápasy ale vyhráli a mají tak reálnou šanci na postup a návrat do skupiny A.

Liga národů je pro českou fotbalovou reprezentaci důležitá i proto, že v případě neúspěchu v kvalifikaci na MS ve fotbale by nás úspěch v Lize národů mohl posunout do baráže o postup.

Ukrajina vs. Česko

Zápas Ukrajina vs. Česko se hraje v pondělí 14.10. na městském stadionu ve Vratislavi. Sledujte ho na ČT sport nebo si ho poslechněte na TV Tipsport, kde si můžete na fotbal i vsadit.

UKRAJINA – ČESKO
✅ Zápas: Ukrajina – Česko
📅 Kdy: 14. října ve 20:45
🏟️ Kde: Tarczyński Arena, Wroclaw
📺 TV: ČT sport
📊 Kurzy Tipsport
2.813.272.74
👉 Tip: Česko

Kde sledovat ukrajinská fotbalová reprezentace vs. česká fotbalová reprezentace

Zatímco zápasy evropských pohárových soutěží vysílají placené kanály, u reprezentace je tomu naopak. Sledovat zápas Ukrajina – Česko může každý, kdo má televizi, dostupný bude samozřejmě i přes internet.

Ukrajina vs Česko v TV

Utkání dalšího kola Ligy národů Ukrajina vs Česko v TV vysílá veřejnoprávní stanice ČT sport. Zápas tak bude dostupný pro všechny, kromě hlavního kanálu bude možné ho sledovat i přes ČT sport Plus nebo iVysílání České televize.

Ukrajina – Česko online

Ze zápasů českého národního týmu se dělají i textové online přenosy, které nabízejí i známé zpravodajské portály jako je např. iDnes nebo iSport.cz. Spolehnout se každopádně můžete na oblíbené Onlajny.com, výsledkový servis a průběžné změny skóre přinese také Livesport.cz.

Ukrajina vs Česko audio přenos

Někteří lidé dávají před televizním přenosem přednost pouze poslechu zápasu přes audio komentář. Ten bude k dispozici na internetové televizi TV Tipsport, kromě ní si ho budete moci pustit i na rozhlasové stanici Radiožurnál Sport nebo na webových stránkách Livesport.cz.

UKRAJINA – ČESKO AUDIO PŘENOS ▷

Sestavy ukrajinská fotbalová reprezentace vs. česká fotbalová reprezentace

Ukrajina: Trubin – Konoplja, Talověrov, Zabarnyj, Matvijenko – Stěpaněnko (C) – Huculjak, Sudakov, Šaparenko, Mudryk – Dovbyk.

Česko: Kovář – Vitík, Krejčí, Bořil – Coufal, Souček (C), Červ, Provod – Černý, Šulc – Chorý.

FORTUNA Vsaď si na repre

Ukrajina – Česko bilance

Ukrajinci se budou našim snažit oplatit prohru ze září, český tým se pokusí navázat na poslední dvě domácí výhry. Venku se ale našim moc nedaří, z posledních 6 zápasů na hřištích soupeřů mají bilanci 0 – 2 – 4. Je tak nejvyšší čas tuto statistiku vylepšit a konečně si přivézt 3 body i z venkovního stadionu.

Posledních 5 zápasů Ukrajiny

Na Mistroství Evropy letos Ukrajina neuspěla a se 4 body skončila ve vyrovnané skupině E na 4. místě. V Lize národů má Ukrajina ze tří zápasů 3 body a v tabulce naší skupiny je na 3. místě.

  • (Liga národů) Ukrajina – Gruzie 1:0
  • (Liga národů) Česko – Ukrajina 3:2
  • (Liga národů) Ukrajina – Albánie 1:2
  • (EURO) Ukrajina – Belgie 0:0
  • (EURO) Slovensko – Ukrajina 1:2

Posledních 5 zápasů Česka

EURO bylo pro české fanoušky velkým zklamáním, naši na něm skončili už v základní skupině s jediným bodem za remízu s Gruzií. Do Ligy národů sice česká reprezentace vstoupila debaklem v Gruzii, pak ale zlepšila svoje výkony a doma si poradila jak s Ukrajinou, tak i s Albánií.

  • (Liga národů) Česko – Albánie 2:0
  • (Liga národů) Česko – Ukrajina 3:2
  • (Liga národů) Gruzie – Česko 4:1
  • (EURO) Česko – Turecko 1:2
  • (EURO) Gruzie – Česko 1:1

VIDEO: Česko – Albánie 11. 10. 2024

Ukrajina – Česko vzájemné zápasy

S Ukrajinou český národní tým hrál už 6x a bilanci s ní má velmi vyrovnanou. Ve dvou zápasech vyhrál, 2x remizoval a 2x prohrál. Na všechny dosavadní zápasy s Ukrajinou se můžete podívat v tabulce:

UKRAJINA – ČESKO BILANCE
Datum Soutěž Zápas Výsledek
6.9.2011 Přátelský zápas Česko – Ukrajina 4:0
15.8.2012 Přátelský zápas Ukrajina – Česko 0:0
6.9.2018 Liga národů Česko – Ukrajina 1:2
16.10.2018 Liga národů Ukrajina – Česko 1:0
8.9.2021 Přátelský zápas Česko – Ukrajina 1:1
10.9.2024 Liga národů Česko – Ukrajina 3:2

Ukrajina Česko vstupenky

Utkání s Ukrajinou se bude hrát na neutrálním hřišti v polské Wroclawi na moderním stadionu, který se jmenuje Tarczyński Arena. Na zápas se dají stále koupit vstupenky, dostupné jsou na portálu Sports Events 365, kde jejich cena začíná na 1 922 Kč.

Na stejném webu najdete i lístky na další zápasy Ligy národů, ale také na evropské poháry a přední fotbalové ligy, hokejovou NHL, basketbalovou NBA, tenisové turnaje, závody Formule 1 a MotoGP a mnoho dalších atraktivních sportovních událostí po celém světě.

VSTUPENKY NA FOTBAL ▷

Kurzy na utkání Ukrajina vs Česko

Zápas proti Ukrajině nemá favorita, čemuž nasvědčují i kurzy, které jsou nesmírně vyrovnané. Rozložení vkladů na jednotlivé možnosti ale ukazuje, že většinou sázkaři věří, že naši v tomto zápase uspějí.

Tipovat můžete nejen na výsledek, ale i na počet gólů, kdo dá první gól, jak dopadne poločas, kolik bude rohových kopů nebo jaké bude přesné skóre zápasu. U Chance jsou kurzy na utkání Ukrajina vs Česko poměrně vyrovnané, na Ukrajinu je kurz 2.81, na remízu 3.27 a na český tým 2.74.

Na tento zápas si můžete vsadit dokonce i zadarmo. Stačí si jen založit účet u některé z níže uvedených sázkových kanceláří a po registraci dostanete bonus. Za něj si pak můžete na fotbal vsadit bez rizika.

LIGA NÁRODŮ S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, youtube.com, ticketportal.cz, sportsevents365.cz, chance.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)