Česko – Albánie Liga národů 2024/25 – sestavy, live přenos, kurzy

Fotbalová Liga národů pokračuje svým třetím kolem, česká reprezentace se v něm doma střetne s Albánií. Zápas můžete sledovat v pátek 11. října od 20:45 na stanici ČT sport, v článku najdete další podrobnosti včetně sestav, vzájemné bilance nebo kurzů sázkových kanceláří.

Česko – Albánie Liga národů 2024/25

Česká fotbalová reprezentace letos nezažívá příliš šťastný rok. Národní tým nejdříve neuspěl na EURU, na podzim pak vstoupil tím nejhorším možným způsobem i do Ligy národů.

Teď ho čeká domácí zápas s Albánií, která má letos podobné výsledky. V nominaci chybí Patrik Schick, který potřebuje doléčit šrámy, hlavním útočným esem by tak mohl být Tomáš Chorý.

Česko vs. Albánie

Utkání Česko vs. Albánie se hraje v pátek 11. 10. od 20:45 na domácím stadionu Sparty. Sledujte ho na ČT sport, vsaďte si na něj u Tipsportu a držte palce našim fotbalistům!

ČESKO – ALBÁNIE
✅ Zápas: Česko – Albánie
📅 Kdy: 11. října ve 20:45
🏟️ Kde: epet ARÉNA, Praha
📺 TV: ČT sport
📊 Kurzy Tipsport
1.633.806.43
👉 Tip: Česko

Kde sledovat česká fotbalová reprezentace vs. afghánská fotbalová reprezentace

Možností, jak zápas sledovat, je hned několik, od televizního přenosu přes rozhlasový audio komentář až po textový online.

Česko vs Albánie v TV

Zápas 3. kola Ligy národů Česko vs Albánie v TV vysílá program ČT sport, který má práva na všechna utkání české fotbalové reprezentace. Vedle hlavního kanálu poběží live přenos i na internetové ČT sport Plus a iVysílání.

Česko – Albánie online

Utkání s Albánií se dá sledovat i online prostřednictvím textového komentáře. Ten ze zápasů národního týmu obvykle přinášejí i různé zpravodajské weby, s jistotou ho ale najdete na oblíbeném portálu Onlajny.com. Změny skóre můžete sledovat i na webu Livesport.cz.

Česko vs Albánie audio přenos

Kdo nemá možnost zápas sledovat, ale pouze poslouchat, bude pro něj připravený také audio přenos, který zprostředkuje rozhlasová stanice Radiožurnál Sport, pustit se dá i na webu Livesport.cz. S velkou pravděpodobností ho nabídne také internetová televize TV Tipsport.

Sestavy česká fotbalová reprezentace vs. afghánská fotbalová reprezentace

Česko: Kovář – Coufal, Vitík, Holeš, Bořil – Černý, Souček (C), Červ, Provod – Šulc, Chorý.

Albánie: Strakosha – Hysaj (C), Kumbulla, Ismajli, Mitaj – Laçi, Asllani, Ramadani – Asani, Daku, Bajrami.

FORTUNA Vsaď si na repre

Česko – Albánie bilance

Mírným favoritem je v zápase s Albánií český tým, který se tak pokusí navázat na výhru nad Ukrajinou. Zajímavostí je, že posledních 6 zápasů hraných doma česká reprezentace vyhrála. Doufejme tedy, že s Albánií navleče na šňůru sedmý vítězný korálek.

Posledních 5 zápasů Česka

Z posledních 5 zápasů naši vyhráli pouze jednou a to právě v posledním utkání s Ukrajinou. Předtím utrpěli ostudný debakl v Gruzii a na Mistrovství Evropy ve fotbale skončili už v základní skupině.

  • (Liga národů) Česko – Ukrajina 3:2
  • (Liga národů) Gruzie – Česko 4:1
  • (EURO) Česko – Turecko 1:2
  • (EURO) Gruzie – Česko 1:1
  • (EURO) Portugalsko – Česko 2:1

Posledních 5 zápasů Albánie

Albánie má v naší tabulce skupiny Ligy národů také 3 body, stejně jako my, tak i Albánci porazili Ukrajinu, ale podlehli Gruzii. Podobně tomu bylo i na EURU, kde Albánie získala ze tří zápasů jediný bod.

  • (Liga národů) Albánie – Gruzie 0:1
  • (Liga národů) Ukrajina – Albánie 1:2
  • (EURO) Albánie – Španělsko 0:1
  • (EURO) Chorvatsko – Albánie 2:2
  • (EURO) Itálie – Albánie 2:1

VIDEO: Česko – Ukrajina 10. 9. 2024

Česko – Albánie vzájemné zápasy

Naši se v minulosti střetli s Albánií celkem 3x, bilance z těchto duelů je naprosto vyrovnaná – jedno vítězství, jedna remíza a jedna prohra. Na přesné výsledky a data zápasů se můžete podívat v tabulce:

ČESKO – ALBÁNIE BILANCE
Datum Soutěž Zápas Výsledek
8.6.2021 Přátelský zápas Česko – Albánie 3:1
7.9.2023 Kvalifikace EURO Česko – Albánie 1:1
12.10.2023 Kvalifikace EURO Albánie – Česko 3:0

Česko Albánie vstupenky

Vstupenky na duel Česko – Albánie se dají koupit online v prodejní síti Ticketportal, pokud by už byly vyprodané, můžete zkusit štěstí na internetových bazarech, kde je lidé přeprodávají.

Na Ticketportalu jsou lístky ve třech cenových relacích, pořídíte je za 490 Kč, 690 Kč nebo 890 Kč.

Další alternativou, kde vstupenky sehnat, je portál Sports Events 365, kde jsou lístky na zápas s Albánií stále k dostání. Jejich cena je ale mnohem vyšší, stojí 2 723 Kč.

VSTUPENKY NA FOTBAL ▷

Kurzy na utkání Česko vs Albánie

Kurzy na utkání Česko vs Albánie jsou vypsané u všech českých sázkových kanceláří, favoritem zápasu je podle jejich bookmakerů český národní tým. Např. u Chance je na vítězství našich kurz 1.63, na remízu 3.80 a na výhru Albánie 6.43.

Tipnout si kromě výsledku můžete i na počet gólů, rohové kopy, přesné skóre, nebo výsledek poločasu. V případě, že se zaregistrujete u některé ze sázkovek v tabulce níže, dostanete automaticky vstupní bonus a budete si tak na fotbal moci vsadit zdarma a bez rizika.

LIGA NÁRODŮ S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, youtube.com, ticketportal.cz, sportsevents365.cz, chance.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)