Noah – Mladá Boleslav live [3.10.] v TV, online, live stream, sestavy, kurzy

Po Lize mistrů a Evropské lize začíná také skupinová fáze Konferenční ligy UEFA. V jejím 1. kole hraje Mladá Boleslav v arménském Jerevanu s týmem FC Noah, zápas začíná ve čtvrtek 3. října v 18:45 a sledovat ho můžete živě na stanici Sport 2.

NOAH – MLADÁ BOLESLAV ŽIVĚ ▷

Noah – Mladá Boleslav

Stejně jako v minulé sezoně, tak i v té aktuální máme v Konferenční lize jednoho zástupce, tentokrát je jím FK Mladá Boleslav. V prvním zápase ji čeká vicemistr arménské ligy.

FC Noah je arménský fotbalový klub z města Armavir. V Konferenční lize UEFA ale musí hrát na jiném stadionu a tak se zápas uskuteční v hlavním městě Jerevanu, jehož stadion odpovídá požadavkům UEFA.

Kde sledovat Noah – Mladá Boleslav

Duel 1. kola Konferenční ligy FC Noah – FK Mladá Boleslav můžete sledovat na Sport 2, audio přenos zdarma vysílá TV Tipsport.

NOAH – MLADÁ BOLESLAV
✅ Zápas: Noah – Mladá Boleslav
📅 Kdy: 3. října v 18:45
🏟️ Kde: Vazgen Sargsyan Republican Stadium
(Jerevan)
📺 TV: Sport 2
📊 Kurzy Tipsport
2.663.312.87
👉 Tip: Remíza

Noah – Mladá Boleslav live stream

Zatímco předkola Konferenční ligy bylo možné sledovat zdarma na live streamech sázkových kanceláří, u hlavní fáze už je tomu jinak. Vysílací práva na ně mají pouze klasické televize a sledovat tento zápas zdarma tak možné není.

Noah – Mladá Boleslav v TV

Utkání 1. kola Konferenční ligy Noah – Mladá Boleslav v TV vysílá stanice Sport 2, která má práva na přenosy z Konferenční, ale i Evropské ligy. Kromě fotbalu tento program nabízí i hokej, tenis, házenou, box, šipky nebo americký fotbal.

Sport 2 naladíte u většiny předních poskytovatelů placené televize, ať už kabelové, internetové nebo satelitní. Ve své nabídce ji má Vodafone TV, Magenta TV, Skylink, Antik TV a řada dalších včetně Telly. U něj si lze objednat i samostatný sportovní balíček, který vyjde na 350 Kč přes internet nebo 300 Kč na satelitu.

SLEDOVAT ZÁPAS NA TELLY ▷

Noah vs. Mladá Boleslav online

Zápas lze sledovat také prostřednictvím textového komentáře, ten nabídne např. oblíbený web Onlajny.com. Aktuální změny skóre a různé statistiky budou k dispozici i na výsledkovém portálu Livesport.cz.

Noah – Mladá Boleslav audio přenos

Kdo nemá přístup k placeným TV kanálům, může zápas alespoň zdarma poslouchat. Audio přenos z utkání Noah – Mladá Boleslav bude vysílat rozhlasová stanice Radiožurnál Sport, pustit si ho můžete také na Livesportu a chybět nebude ani na internetové televizi TV Tipsport.

AUDIO NOAH – MLADÁ BOLESLAV ▷

Noah vs. Mladá Boleslav bilance

Půjde o první střet těchto dvou týmů, v minulosti spolu ještě nikdy nehrály. Utkání jasného favorita nemá, kurzy na obě mužstva jsou velmi vyrovnaná.

Posledních 5 zápasů FC Noah

Noah před zápasem není v ideální formě, z posledních zápasů vyhrál pouze jednou. V tabulce arménské ligy je aktuálně na 6. místě z 11 týmů.

  • (Liga) Urartu – Noah 2:1
  • (Liga) Noah – Pyunik 2:0
  • (Liga) Van – Noah 1:1
  • (Liga) Ararat – Noah 2:1
  • (Konferenční liga) Ružomberok – Noah 3:1

VIDEO: Urartu – Noah 29. 9. 2024

Posledních 5 zápasů FK Mladá Boleslav

Mladá Boleslav vybojovala v posledních 2 zápasech 2 remízy. Zatímco ta domácí s Pardubicemi byla ztrátou, v Plzni byl naopak bod úspěchem. V tabulce Chance Ligy je ale Mladá Boleslav až na 10. místě s bilancí 3 – 2 – 4.

  • (Liga) Plzeň – Mladá Boleslav 1:1
  • (Liga) Mladá Boleslav – Pardubice 2:2
  • (Liga) Mladá Boleslav – Slavia 0:2
  • (Liga) Teplice – Mladá Boleslav 1:2
  • (Konferenční liga) Paks – Mladá Boleslav 0:3

VIDEO: Plzeň – Mladá Boleslav 29. 9. 2024

Sestavy FC Noah vs. FK Mladá Boleslav

Noah Armavir: Čančarević (C) – Thorarinsson, Silva, Muradjan, Mendoza – Sangaré, Eteki, Omar – Ferreira, Aiás, Pinson.

FK Mladá Boleslav: Trmal – Donát, Suchý (C), Králik – Kostka, Ladra, Vydra, Langhamer, Fulnek – Kušej, Mašek.

Kurzy na zápas Noah – Mladá Boleslav

Kurzy na zápas Noah – Mladá Boleslav vypsaly všechny české sázkové kanceláře, jejich bookmakeři se shodují na tom, že utkání nemá favorita. Např. u Fortuny si můžete vsadit na vítězství týmu FC Noah v kurzu 2.65, na remízu je kurz 3.40 a na výhru Mladé Boleslavi 2.75.

KONFERENČNÍ LIGA S BONUSEM
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, youtube.com, ifortuna.cz, wikipedia.org, onlajny.com

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)