Stuttgart – Sparta live [1.10.] v TV, online, live stream, sestavy, kurzy

Po nečekané prohře se Sigmou je před Spartou další zápas Ligy mistrů, tentokrát jej český tým bude hrát ve Stuttgartu. Zápas se hraje v úterý 1. října od 18:45 a sledovat ho můžete v přímém přenosu na programu Nova Sport 6.

STUTTGART – SPARTA ŽIVĚ ▷

Stuttgart – Sparta

Oba týmy se do nejslavnějšího evropského poháru letos vrátily po dlouhé pauze, Sparta v Lize mistrů hraje po 19, Stuttgart po 13 letech. Český tým do ní vstoupil lépe, když doma porazil Salzburg 3:0, naopak Stuttgart prohrál v Madridu s Realem 1:3.

V zápase 2. kola Ligy mistrů Stuttgart – Sparta se český tým pokusí prolomit svoji neuspěšnou bilanci na německých hřištích. Od roku 1992 na nich Sparta 3x remizovala, 2x prohrála a ani jednou nezvítězila.

Kde sledovat Stuttgart vs. Sparta

Zápas 2. kola fotbalové Ligy mistrů Stuttgart vs. Sparta můžete sledovat živě na kanálu Nova Sport 6.

STUTTGART – SPARTA
✅ Zápas: VfB Stuttgart – AC Sparta Praha
📅 Kdy: 1. října v 18:45
🏟️ Kde: MHPArena, Stuttgart
📺 TV: Nova Sport 6
📊 Kurzy Tipsport
1.355.688.35
👉 Tip: Stuttgart

Stuttgart – Sparta live stream

Sledovat utkání Stutgart – Sparta je možné pouze na Nova Sport 6, live stream zdarma žádná sázková kancelář nevysílá. To platí nejen pro tento zápas, ale i pro celou hlavní fázi všech tří hlavních evropských pohárů.

Vsadit si na něj ale u všech sázkových kanceláří můžete, doporučujeme především Tipsport. Kromě výhodných kurzů u něj totiž každý nově zaregistrovaný hráč získá 300 Kč. Za ně si pak může vsadit bez rizika, třeba právě na zápas Sparty ve Stutgartu.

Bonus Liga Mistru Tipsport

Stuttgart Sparta v TV

Utkání 2. kola Ligy mistrů Stuttgart Sparta v TV vysílá stanice Nova Sport 6. Jedná se o poměrně nový kanál, který vznikl teprve letos a exkluzivně nabízí např. přenosy všech závodů MotoGP, ale i další atraktivní sportovní obsah.

Nova Sport 6 si můžete naladit přes internet, kabel i satelit, ve své programové nabídce ho mají O2 TV, Magenta TV od T-Mobilu, Vodafone TV a Telly. Speciálně Telly je pro sportovního fanouška skvělou volbou, nabízí totiž balíček s 20 sportovními kanály jen za 350 Kč měsíčně.

SLEDOVAT SPARTU NA TELLY ▷

Stuttgart vs. Sparta online

Alternativou pro ty, kdo přístup k Nova Sport nemají, je také online textový přenos, který můžete sledovat na známém portálu Onlajny.com. Pokud vám stačí jen informace o změnách skóre, můžeme doporučit také oblíbený výsledkový web Livesport.cz.

Stuttgart – Sparta audio přenos

Z utkání ve Stuttgartu bude dostupný také audiokomentář. Ten si můžete pustit na internetové televizi TV Tipsport nebo na rozhlasové stanici Radiožurnál Sport, případně na webových stránkách Livesportu.

AUDIO STUTTGART – SPARTA ▷

Stuttgart vs. Sparta bilance

Půjde o teprve druhý vzájemný zápas těchto týmů, jejich první souboj se odehrál v minulém roce. V přátelském zápasu na neutrálním hřišti 12. ledna 2023 Sparta zvítězila 2:0.

Tentokrát je ale německý tým jednoznačným favoritem a také drtivá většina sázkařů očekává výhru Stuttgartu.

Posledních 5 zápasů VfB Stuttgart

Stuttgart se zatím drží uprostřed tabulky německé Bundesligy, po 5 kolech je na 8. místě s osmi body a bilancí 2 – 2 – 1.

  • (Liga) Wolfsburg – Stuttgart 2:2
  • (Liga) Stuttgart – Dortmund 5:1
  • (Liga mistrů) Real Madrid – Stuttgart 3:1
  • (Liga) Mönchengladbach – Stuttgart 1:3
  • (Přátelský) Stuttgart – Kaiserslautern 4:1

VIDEO: Wolfsburg – Stuttgart 28. 9. 2024

Posledních 5 zápasů Sparta Praha

Sparta je po 9. kole Chance Ligy na druhém místě tabulky za vedoucí Slavií. V posledním zápase po hrubých chybách podlehla Olomouci a na 1. místo tak ztrácí 3 body.

  • (Liga) Sparta – Sigma Olomouc 2:3
  • (Liga) České Budějovice – Sparta 0:2
  • (Liga mistrů) Sparta – Salzburg 3:0
  • (Liga) Hradec Králové – Sparta 0:2
  • (Liga mistrů) Sparta – Malmö FF 2:0

VIDEO: Sparta – Olomouc 27. 9. 2024

Sestavy VfB Stuttgart vs. AC Sparta Praha

VfB Stuttgart: Nübel – Stenzel, Rouault, Chabot, Mittelstädt – Karazor (C), Stiller – Millot, Undav, Leweling – Demirović.

AC Sparta Praha: Vindahl – Vitík, Panák (C), Zelený – Preciado, Laçi, Kairinen, Ryneš – Birmančević, Rrahmani, Haraslín.

Stuttgart – Sparta vstupenky

Vstupenky na zápas Stuttgart – Sparta se daly koupit v aplikaci Enigoo na webu Sparty, případně na portálu Sports Events 365. V současné době už jsou ale všechny lístky beznadějně vyprodané, stejně tak jako např. na zápas Slovan vs. Manchester City.

Stuttgart vs. Sparta kurzy

Na toto utkání si samozřejmě můžete i vsadit, na duel Stuttgart vs. Sparta kurzy vypsaly všechny české sázkové kanceláře. Tipovat u nich můžete nejen výsledek zápasu, ale i počet vstřelených gólů, výsledek poločasu, počet rohových kopů nebo přesné skóre.

Velkým favoritem je VfB Stuttgart, na nějž šlo např. u Tipsportu bylo 96 % vkladů. Kurz na jeho výhru je 1.35, na remízu 5.68 a na vítězství Sparty 8.35.

LIGA MISTRŮ S BONUSEM
Tipsport 300 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 350 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroje: livesport.cz, tipsport.cz, youtube.com, sparta.cz

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)