Paolini – Krejčíková finále Wimbledonu 2024 – termín, srovnání, kurzy, kde sledovat

Po roce mělo Česko opět zástupkyni ve finále All England Clubu. Paolini – Krejčíková finále Wimbledonu 2024 ovládla česká tenistka poměrem 2:1 na sety. Podívejte se kde bylo možné zápas sledovat, jak se zápas vyvíjel a sestřih.

Paolini – Krejčíková finále Wimbledonu 2024

Wimbledon se zdá být turnajem zaslíbeným našim tenistkám. Úspěšný finálový souboj Paolini – Krejčíková byl dalším úspěchem českého tenisu, protože teprve před rokem se zde z titulu radovala Markéta Vondroušová.

Krejčíková vs Paolini Wimbledon 2024 informace

Semifinále Krejčíkové s Rybakinou přišlo na řadu jako druhé. Hrálo se na centrálním dvorci, takže o bouřlivou atmosféru jsme se  nemuseli obávat.

KREJČÍKOVÁ – PAOLINI
📅 Kdy: 13. července od 15:00
🌎 Kde: All England Club, Londýn
📈Kurzy zápasu 1.73 – 2.25

Wimbledon Finále Krejčíková vs Paolini 2:1

Barbora Krejčíková navázala na výborný výkon z druhé poloviny semifinále s Rybakinou a první set ovládla jasně 6:2.

Paolini se nemohla dostat na svou hru, možná mohl být znát i rekordní zápas s Vekićovou, který jí vzal hodně sil.

Nicméně ve druhém setu bylo všechno naopak a byla to Italka, kdo začal diktovat tempo utkání. Set skončil stejným poměrem, ale tentokrát pro Paoliniovou.

Rozhodnout tak musela třetí sada. V té si obě hráčky dlouho držely podání, až za stavu 3:3 dokázala Krejčíková proměnit brejkovou šanci a následně jej potvrdila.

Utkání nakonec skončilo, když třetí set dopadl výsledkem 6:4 pro Češku, který tak přidala do sbírky druhý grandslamový titul.

VIDEO: Závěr utkání Krejčíková – Paolini

Wimbledon Krejčíková – Paolini kde sledovat živě

Nejedna cesta vedla ke sledování finálového duelu Krejčíková – Paolini. Zápas bylo možné naladit například v televizi nebo přes sázkové kanceláře.

Finále Wimbledonu Paolini – Krejčíková živě zdarma

Začneme samozřejmě tou nejvýhodnější cestou, a to live streamem od sázkových kanceláří. Wimbledon letos vysílá TV Tipsport, TV Chance a stále větší a větší Betano TV. K registraci u nich navíc získáte lákavý bonus, který vám sledování sportovních přenosů může jedině zpříjemnit.

SLEDUJTE KREJČÍKOVÁ – PAOLINI ZDARMA
TV Tipsport ✅ Mobil LIVE › 500 Kč bez vkladu
Betano TV ✅ Mobil LIVE › 500 Kč bonus
Chance TV ✅ Mobil LIVE › 200 Kč zadarmo
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Krejčíková vs Paolini živě v TV

Grand slamové turnaje jsou již několik let ustájeny na sportovních kanálech Eurosport 1 a 2. Letošní ročník běží výhradně na tom s číslovkou 2, protože první kanál se naplno věnuje Tour de France.

Oba kanály jsou k zakoupení v programové nabídce operátorů Skylink, Telly nebo O2TV.

POŘÍDIT TELLY ▷

 

Krejčíková – Paolini na ČT 2

Díky obrovskému zájmu diváků a možnosti získat další grandslamový titul české hráčky se Česká televize činila a zakoupila práva na vysílání finálového souboje! Utkání tak můžete sledovat také na ČT 2, tedy neplacené stanici, která je přístupná úplně každému v pozemním vysílání.

Paolini – Krejčíková finále online

Eurosport je sportovně spjat se streamovací službou Max, která se zrodila z HBO Max. Dříve čistě filmová a seriálová záležitost se stala domovem sportovních přenosů, a to významných značek. Najdeme zde i zmiňovanou Tour de France, všechny grand slamy a největším letošním tahákem je bezpochyby Letní Olympiáda v Paříži.

Krejčíková – Paolini srovnání

Pokud jsme psali, že srovnání Rybakinové s Krejíčkovou je složité, protože se obě hráčky utkaly pouze dvakrát, tak s Paolini je to ještě o úroveň horší.

Obě hvězdy se spolu utkaly pouze jednou, a to dokonce již před 7 lety na Australian open, tedy tvrdém povrchu. Tehdy zvítězila česká tenistka poměrem 2:0.

SROVNÁNÍ KREJČÍKOVÁ – PAOLINI
Barbora Krejčíková Jasmine Paolini
Česko národnost Itálie
28 věk 28
1,78 m výška 1,63 m
31. žebříček WTA 7.
378 – 215 výhry – prohry 367 – 261
1 Grandslamy 1
7 WTA, 14 ITF Tituly 2 WTA, 2 WTA 125, 9 ITF
11 808 358 Výdělek (USD) 5 449 136

Kdo je Barbora Krejčíková

Barbora Krejčíková je profesionální tenistka z Česka, bývalá světová dvojka ve dvouhře a světová jednička ve čtyřhře.

I když největší kariérní úspěchy zaznamenala ve čtyřhře, daří se jí velmi dobře i ve dvouhře. Důkazem toho je zmiňovaný grandslamový titul z Roland Garros v roce 2021.

Letošním Wimbledonem se žene jako za starých dobrých časů. Proti Rybakině v semifinále byla považována za předem poraženou, protože Kazaška je trávníkovou specialistkou.

Krejčíková navíc prokázala velkou mentální sílu, protože v prvním setu prohrávala dokonce 5:0, ale spíše jí to pomohlo a utkání překlopila na svou stranu.

VIDEO: Semifinále Krejčíková – Rybakina 2024

Kdo je Jasmine Paolini

Sympatická italská tenistka Jasmine Paolini se letošní sezonou veze na úspěšné vlně. Na grandslamový titul zatím nedosáhla, ale ve finále již byla.

A to dokonce nedávno, protože si zahrála ve finále Roland Garros, kde podlehla antukové mašině na vítězství, světové jedničce Swiatekové.

V semifinále s Vekićovou sehrály duel o délce 2 hodiny a 51 minut, což je nejdelší ženské semifinále v historii anglického grand slamu.

VIDEO: Semifinále Paolini – Vekić 2024

Finále Wimbledonu Krejčíková – Paolini kurzy

Sázení na tenis již dávno není pouhý výběr vítěze zápasu. Na finále Wimbledonu můžete vybírat na kolik se bude hrát setů, kolik padne es nebo přesný počet gemů. Srovnání kurů nabízí například livesport.cz.

Chcete-li být kreativní, tak dnes je v nabídce většiny sázkovek takzvaný BetBuilder, kdy si z více příležitostí z jednoho zápasu složíte v podstatě vlastní sázku.

V případě, že se do některé ze sázkových kanceláří teprve registrujete, tak nezapomeňte využít výhodné vstupní bonusy zdarma.

WIMBLEDON S BONUSEM ZDARMA
Tipsport 500 Kč bez vkladu VSADIT ›
Betano 500 Kč bonus VSADIT ›
Chance 200 Kč zdarma VSADIT ›
Sazkabet 500 Kč na ruku VSADIT ›
Fortuna 600 Kč bez rizika VSADIT ›
[18+] MF varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zdroj: wikipedia.org, livesport.cz, wimbledon.com

 

18+ Hrajte zodpovědně a pro zábavu Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! (Více zde)